Ahoj lidi mám velký problém, kdykoliv si nasadím helmu tak se mi hra začne hrozně sekat , zkoušel jsem snížit grafiku na nízkou úroven a furt se mi hra sekala pokud jsem na sobě měl helmu. Fps mám stále 50 - 60 (na vysokých detailech) takže problém bude nejspíš ve hře nevíte co s tím ?
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
A jakoukoliv helmu? Nebo máš modifikaci na nějakou speciální?
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
skeve napsal:
A jakoukoliv helmu? Nebo máš modifikaci na nějakou speciální?
Jo jakoukoliv . A žádnou modifikaci nemám tak nevím jestli je to tím patchem 1.7 nebo co . Jinak hru mám originál a už jsem skoušel i reinstall a furt, když nasadím helmu se to začne trhat a sekat
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Nevíte alespon jestli je nějaký mod, že když si nasadím helmu tak není viděl, ale jen mi to přidá ke zbroji ?
Hele a ty máš natahaný nějaký mody? Třebas to dělá některý z nich. Jestli je máš, tak je zkus povypínat a uvidíš.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
JJ SKUSÍM TEN BIOS HRA SE MI MOC CRACKOVAT NECHCE, KDYŽ MÁM ORIGINÁL
mně všechny hra jdou v pohodě na 100 % skyrim mi taky jde na 100 %, ale když nasadím helmu, tak se seká ale fps je furt 60 takže je to podle mně spíš bug v patchi ...
nagasadowcz napsal:
Tak tady poradím jedině pořízení pirátské verze, možná je tvoje nějak podělaná. Nebo je to zvláštnost tvých Windows. Jinak mě nic nenapadá.
Rasistický antiskajrimský Wokna seems legit ale možný je u Windowsů všechno mě třeba blokujou přístup do pár složek který chci vymazat, i když sem jako admin
Co jsi poslední dobou instaloval. Novější grafické ovladače vyzkoušej a jinak podobné programy. Není zaplněný disk atd. Udělej video jak s helmou i bez helmy a někde ho uveřejni.
Upravil/a kevin36 dne 26.10.2012 13:07
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.