BadWolf napsal:
Naše strana:
hRDLA, BadWolf, Helghast Army, Chuck Norris
Tuhle kombinaci fakt nikdo neporazí
Tak to jsou ostatní pěkně v prdeli Doufám, že budu mít jako tvůj guru Zvrhlosti nějaký podíl, až se situace stabilizuje. Malé letní sídlo na srázu by mi stačilo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
A co by bylo ještě smrtonostnější? Když se přidá Mopi A já zavolám Odahviinga, ten přinese Alduinovu mrtvolu, vezmu si šupiny, z těch vykřesám ohníček, na ohníčku si opeču veverku na špízu, pak ji hodím vlkům, zabiju vlky, vezmu si kůže, z kůží udělám kožich, ten prodám za 10k septimů, za ty si koupím akční postavičky Dibelly, ty oživím kouzlem který je tak složitý že ho pravděpodobně neznáte a nakonec je praštím do hlavy, aby zapoměly na svou dobrou povahu a dám jim do rukou palcáty Mám armádu a vy nemáte Hulka
Nevím co řešíte, Nečas vám stejně kopec sebere v restitucích a dá ho Vatikánu.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
Ó nikolivěk, Nečas promokne a roztopí se při Rudé bouři, co se na nás žene.
no, hoši si za to můžou sami- dostali nás do těchto sraček, tak ať se nedivěj, že lidi ze zoufalství volí bolševiky a fašisty...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
Ó nikolivěk, Nečas promokne a roztopí se při Rudé bouři, co se na nás žene.
no, hoši si za to můžou sami- dostali nás do těchto sraček, tak ať se nedivěj, že lidi ze zoufalství volí bolševiky a fašisty...
Souhlasím, že je ta situace pochopitelná. A upřímně řečeno, už mi to ani nevadí, že to takhle dopadlo. Ze začátku jsem byl nasraný a hlavou se mi honily katastrofické scénáře, ale teď už ne. On to nebude zas tak velký rozdíl, když tam budou sedět komanči s česáďáky (jak jim odmala říkám ). Že by hrozil nějaký stalinistický převrat, tomu nevěřím a že to tu půjde do prdele, to bylo jasné celou dobu a kucí z ODS, TOPky a dalších by na tom nic nezměnili, kdyby tam zůstali. A aby si lidi zvedli prdel, pročetli si volební programy a volili skutečně nové strany, strany neparlamentní, no to by byl v Česku neskutečný zázrak. Takže tak.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
je to tak.
prevrátim očami lebo zas neviem čím bojujete a toľko vám budem hovoriť že to nieje fér až sa kopca dobrovoľne vzdáte. potom zavolám svoju daedrickú pani aby postavila okolo kopca armádu dreamor a kopec je môj a mopidu
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
aj tá sa tvárov v tvár môjmu "to nieje fér vzdá" prípadne sa unudí k smrti pri zatváraní brán do oblivka
ja na hellgast army pošlem jednu moju spolužiačku ktorá s ňou spraví niečo strašné kopec je môj
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.