Bylo by to skvělé, ale nevím jak kvalitní by to mohlo bejt, protože jsem neměl možnost hrát předchozí Dlc a to mám nahráno snad 700-800 hodin, takže už mě Skyrim ani nebaví.
Diego napsal:
Bylo by to skvělé, ale nevím jak kvalitní by to mohlo bejt, protože jsem neměl možnost hrát předchozí Dlc a to mám nahráno snad 700-800 hodin
Závidím ti! Sakra proč nemám na ten Skyrim nikdy dost času a klidu... Musím o Vánocích jet permanentně ať za těch několik dní zvládnu co nejvíc!
Diego napsal:
Bylo by to skvělé, ale nevím jak kvalitní by to mohlo bejt, protože jsem neměl možnost hrát předchozí Dlc a to mám nahráno snad 700-800 hodin
Závidím ti! Sakra proč nemám na ten Skyrim nikdy dost času a klidu... Musím o Vánocích jet permanentně ať za těch několik dní zvládnu co nejvíc!
Není co závidět....měl jsem dost času jelikož, jsem neměl tři měsíce práci a to bylo od prosince do února.
Původně když jsem tuhle hru sledoval na games.tiscali, tak jsem nečekal nic převratného, jen výbornou krajinu a atmosféru, o příběhu jsem moc nevěděl, jen z trailerů, i proto starší díly jsem nehrál. Takže to bylo pěkné překvapení, když jsem to poprvý spustil. Nejvíce jsem se nasmál u traileru, kde byla někde ke konci vidět vesnice Vorařov, já se nasmál za takový název, jinak trailer byl pěkný.
Readyxx napsal:
a co zkousel tady aspon nekdo ten skyrim Online?
Jo já ho zkoušel a neni vubec špatnej akorát že se to občas docela seká
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Readyxx napsal:
a co zkousel tady aspon nekdo ten skyrim Online?
Jo já ho zkoušel a neni vubec špatnej akorát že se to občas docela seká
No hele urcite na youtube najdes navod.. nekde sem ho uz zahlidl.. jinak se mi to zda o hodne lepsi co udelali moderi za par mesicu nez co delaji s Tes ONline.. 7let a takova 1000x okopirovana fuserina.. jinak by bylo fajn ten skyrim online to z nekym tady rozjed... teda pokud to nak neposkodi hru ..
ja sem hrám skyrim online a je to deocel asuper ..jenom sem to nemel ským hrát .....
tretie DLC ...hmm ...hoci v tych terajsich dvoch nieje nic epic su dost dobre a zaujimave ,,,, mohli by este vylepsit Hearthfire nieco vtom ako sa stat jarlom vybudovat vesnicu ako bolo vysie napisane ....
skoda len ze nieje este ani Cz verze ....dost sklamali CZ/SK fanusikov .....
...Andoran, potom to druhe ....este pracuju na Lord of the Rings do skyrimu co bude tiez zaujimave ....co este moze prist ? ..o a este tie Piliere zeme ...
Upravil/a clown333 dne 16.10.2012 20:35
Připadá mi, že nám Bethesda tuhle hru prodává kousíček po kousíčku.
Souhlas. Ale když už to tak dělají, měli by to dělat pořádně. (Ano, opět narážím na vydání české verze DG)
Nechápu, jak tak skvělou hru, jako je Skyrim, mohla udělat banda takových...(doplňte dle vlastního názoru).
Připadá mi, že nám Bethesda tuhle hru prodává kousíček po kousíčku.
Souhlas. Ale když už to tak dělají, měli by to dělat pořádně. (Ano, opět narážím na vydání české verze DG)
Nechápu, jak tak skvělou hru, jako je Skyrim, mohla udělat banda takových...(doplňte dle vlastního názoru).
Cenega dnes formou tiskové zprávy oznámila, že první velké DLC do The Elder Scrolls V: Skyrim, Dawnguard, u nás bude distribuovat v krabicové verzi a s českou lokalizací. Distribuční smlouva se netýká pouze České republiky, ale i Slovenska. Na funkci Dawnguardu se nic nemění, takže si nekoupíte žádné DVDčko s DLCčkem. V krabici budete mít kód pro stažení rozšíření z internetu a pořád budete muset vlastnit samotný Skyrim.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.