Já též, jelikož jsem vyexpil obouruční zbraně, kovářství i těžké brnění, tak jsem se vrhl na lehké brnění, jednoruční zbraně a očarování. A strašně mě chytl stealth.
Teď jajkýsi spellsword build, kde investuju hodně bodů do destruction, restoration, one-handed, heavy armor a semtam do conjuration a alternation.
Základem je taky vyexploitování smithingu a enchantingu.
Já hraji za Bosmera, nejvíce teda luk a dva jednoruční meče hezky očarované, jeden s vysáváním života, a druhý s poškozením blesků a ubíráním many...
Upravil/a Tadomekaru dne 30.11.2012 15:57
Jelikož nemám rád kočky, ještěrky, kouzelníky a ušaté skřety, tak jsem vždy hrál a budu hrát za Norda Není lepšího pocitu, než odnětí hlavy dvouruční sekyrou každému, kdo není stejné rasy
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mopidu napsal:
Jednoznačně luk, na dálku i zblízka je to má nejlepší zbraň a když někdo chce otravovat tak pořádně punch him in face ;D ( jsem khajiit, koupenej perk na telzkou zbroj že dávám i bezezbraně rany a rukavice daedric s enchantem na mlácení)
Jj, to zní hustě.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Rasa: Lesní Elf
Povolání: lukostřelec
Level: 80
Obtížnost: Legendary
Zbraň: luk z dračích kostí
Zbroj: dračí lehká zbroj
Oblíbené dračí křiky: živelná ziřivost, bleskový úprk
Skilly:
Lukostřelba 100
Lehké brnění 92
Plížení 100
Proměny 70 (jen na +30% odolnost vůči magii)
Kapsářství 50 (jen na zvýšení nosnosti o 100)
Kování 100
Mistr očarování 100
Alchymie 100
Přesvědčování 100
Vyháčkování zámků 100
Styl boje: používám hodně kradmé útoky a střílím všechno ze zálohy lukem, jinou zbraň není nutné používat. Magii nepoužívám vůbec, jen proměny na transmutaci železné rudy na zlatou
Rasa: Khajiit.
Povolání: zloděj
Level: 60
Používám dračí lehkou zbroj a éteriovou korunu. Jedu hlavně meč a lehký štít. Jako zálohu používám dýku a luk, vše dračí. Za khajiita hraju i v Oblivionu a Morrowindu. Boji se nevyhýbám, ale radši polovinu nepřátel podřežu, než abych si to s nima šel rozdat na férovku. Magii nepoužívám kromě transmutace. Dračí řevy používám pouze dva a to bleskový úprk nebo aura šepotu.
Já hraju altmera plizeni, luk, a když nejde jinak tak dýku a iluze :-) jinak skyrim je hrozná hra teď jsem to zase po roce zapnul smazal všechny uložené hry a začal od začátku :-D je to prostě strašně návyková hra :-D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.