Já také, ale chtěl bych aspoň jednou zkusit hrát za legii a tu on nesnáší, takže asi ho nechám dřepět v hlavě dinosaura. Nu což škoda
To jedu teďka......chladný zbraně a legie... zatím mám s sebou jen Ed-E. V pravidelných intervalech mě přepadává banda několika Rangerů RNK co mě chce odstranit za zločiny proti republice
Fakt? To zní zajímavě.....asi přejdu ze Skyrimu na Fallout New Vegas.
Já jsem se teď setkal s Legií.
Cvoci, fanatici, masochisti, atd...
Hmm, koho mi to jen připomíná? (koukám se na tebe, eee, teda na sebe )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Lidi, za legii jsem nehrál tak to zkusím. Ale jejich věcičky se dobře prodávaly a nevím jestli se budou pěkně prodávat i věci vojáků NCR. Je to výnosné jako prodávat věci od vojáků legie?
BadWolf napsal:
Neurážej mé přátele teď jsem je všechny vyvraždil.Caesar mi nechtěl dát ten jeho slušivej oblek za 2000 zátek.Debil jeden.No nc tak Vegas bude moje ˝bejby˝.
Jo a vědeli jste ,že ve FNV je legát Aurelius?já ne tak jsem ho preventivně zabil
BadWolf napsal:
Neurážej mé přátele teď jsem je všechny vyvraždil.Caesar mi nechtěl dát ten jeho slušivej oblek za 2000 zátek.Debil jeden.No nc tak Vegas bude moje ˝bejby˝.
Jo a vědeli jste ,že ve FNV je legát Aurelius?já ne tak jsem ho preventivně zabil
Neumíš zločin, jsi typický bandita...
Na to se musí jinak...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A jak?A já nejsem bandita!Jsem zachránce pustiny mesiáš z česka jinak ten Aurelius je divný Proč měl asi ve svém oblečení:Sexy noční košilku? a v tom táboře v zátoce nejsou ženy
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.