Nemůžeš poněvadž vlkodlačí krev ti dáva 100% odolnost proti nemocem a nákaze.Tudíž se nemůžeš nakazit Vampírismem. a ani nemusíš tahat lektvary na odstranění nákazy.
BigHarold napsal:
Nemůžeš poněvadž vlkodlačí krev ti dáva 100% odolnost proti nemocem a nákaze.Tudíž se nemůžeš nakazit Vampírismem. a ani nemusíš tahat lektvary na odstranění nákazy.
Ufff :-) Vždy jsem měl radějíc vlkodlaky. Jinak podoba téhle potvory s Vampir bloodlines Mansion ( kdy vás posedla bestie) je až zarážející
Kapr: Už jsem to někde psal tak to písnu i sem. Výhodou být vlkodlak je že jsi imunní na nemoci a nákazy. Jednou denně se můžeš přeměnit na vlkodlaka ( když to uděláš v chumlu nepřátel tak tě většinou sejmou než se stihneš přeměnit) ale když to uděláš v předstinu tak si podáš i ohromnou skupinu nepřátel. Máš totiž vlkodlačí vytí a to zastraší všechny v dosahu. Utíkaj od tebe a nebrání se) poté je můžeš sežrat a tím si doplnit zdraví a prodloužit trvání přeměny.
Nevýhodou je že kromě vytí nemůžeš nic používat (Schopnosti,truhly,lektvary,kouzla) jediné co nevím je jestli můžeš otvírat dveře.
No a po ukončení přeměny se objevíš nahej (bez zbraní v ruce a brnění na sobě) takže první co musíš se zase oblect as vzít zbraně.
Jako vlkodlak nemůžeš hrát z pohledu vlastních očí ale jen z pohledu třetí osoby.
A poslední co mě napadá je že jako vlkodlak si při spánku neodpočineš. Asi se ti nedoplní zdraví nebo já nevím.Protože čas při spánku normálně uteče takže zatím jediné co je tak ti to napíše že jsi si neodpočal.
Barbar: no na to bude muset odpovědět někdo jinej. Ja za Upíra nikdy nehrál a začínat s tím nebudu Ale tak tipnul bych že to bude mít bonusy a negativa jako v Oblivionu.Tzn. čím vic hladovej tím více bonusů ale i negativ a pořád můžeš používat zbraně.
Stejně tak s tím co se stane po napití krve když už jsi Vampír taky bude muset napsat někdo kdo za ně hraje
Chcu se zeptat kdyz sem delal questy pro druziniky a dosel sem az k premene ve vlkodlaka je moznost se vlkodlakem nestat a pokracovat v normalnich questech pro druziniky sem v podzemi nebeske kovarny a v rozhovoru neni moznost odstoupit
Achjo achjo...v této hře mě chybí trocha akce,je zde málo ,,kombíček,, tím myslim, když třeba hrajete za vlkodlaka,tak má jen 2 speciální zabití nepřítele: 1. shodit na zem a rozsápat a 2. složit protivníka k zemi a kosnout 2x do krku...a ne jen u vlkodlaka,ale i když hrajete za normální character. Po hodině hraní,mě to vždy přestává bavit,ale hraju dál jen kvůli tomu,že to má luxusní grafiku
Takže vážení jsem vlkodlak a ta slavná imunita moc dobře nefunguje. Byl jsme v podobě člověka a medvěd grizly mě nakazil Horečku takže jsem se musel jít vyléčit. Takže nepočítejte stou 100% Imunitou buď je tam Bug nebo medvěd udělal zázrak.
studisek napsal:
Achjo achjo...v této hře mě chybí trocha akce,je zde málo ,,kombíček,, tím myslim, když třeba hrajete za vlkodlaka,tak má jen 2 speciální zabití nepřítele: 1. shodit na zem a rozsápat a 2. složit protivníka k zemi a kosnout 2x do krku...a ne jen u vlkodlaka,ale i když hrajete za normální character. Po hodině hraní,mě to vždy přestává bavit,ale hraju dál jen kvůli tomu,že to má luxusní grafiku
chlape, hrál jsi někdy něco ze série TES? Jestli chceš kombíčka a fatality, tak si zahraj Mortal combat :-D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.