WHIRTE PČIŠLA TI ODE MĚ ZPRÁVA TAK MI PROSÍM ODPOVĚZ!
přijdu na kopec, prohlásim se králem, a kopec je můj, a každej kdo ho chce nějak použít si musí zaplatit!
Nerevare, ty náš úchyláku číslo dvě (jednička jsem já)!
Máš tam pčišla, a tak ti Průměrná Gramatická Legie zabaví kopec... A čirou náhodou... jejím výkonným velitelem jsem já
Kopec je můj.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nerevar napsal: WHIRTE PČIŠLA TI ODE MĚ ZPRÁVA TAK MI PROSÍM ODPOVĚZ!
přijdu na kopec, prohlásim se králem, a kopec je můj, a každej kdo ho chce nějak použít si musí zaplatit!
Zamracim se svyma trema ocima a podekuji ti za predani kopce a zpravy
Vechny jsem zničil a já vyhrál bitvu o kopec a byl tam až do konce všech věku protože sem byl díky obsazení nesmrtelný vyhladil falmery a všechno podovbné jím věechny moderátory [adminy ne ]
a byl jsem jmenován adminem kopce a kapždý kdo vstoupí na kopec musel mít mé potvrzení a tak dopadla bitva o kopec
Upravil/a polokojo dne 05.10.2012 23:03
Rylen napsal:
Povolám Falmerské techniky stvořím obřího robotického chaura Kopec je můj
Falmeři nemají techniky.
Lidi, to neznáte ani Lore?!
Začínám se na tomhle fóru cítit jako génius, vedle vás. Počkat. Já vlastně jsem génius.
A kopec je můj.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nerevar napsal: WHIRTE PČIŠLA TI ODE MĚ ZPRÁVA TAK MI PROSÍM ODPOVĚZ!
Zamracim se svyma trema ocima a podekuji ti za predani kopce a zpravy
Prosím odpověz mi na tu zprávu a pošli mi tu adresu!! chci na chat!
a BW neboj, nejsi jedinej kdo se cejtí jako génius ale narozdíl ode mě ty se jen CEJTZÍŠ jako génuis! Jmenuju Voryna Dagotha generálem svých armád(dík za pomoc Whirte) a dobiju kopec. Je můj!
Rylen napsal:
Povolám Falmerské techniky stvořím obřího robotického chaura Kopec je můj
Falmeři nemají techniky.
Lidi, to neznáte ani Lore?!
Začínám se na tomhle fóru cítit jako génius, vedle vás. Počkat. Já vlastně jsem génius.
A kopec je můj.
Rylen napsal:
Kopec je můj protože jsem ti špatně rozuměl
Tak jeste jednou pro hluche: Ehm?!
On myslel mně
Rylen:
Ty si mi nerozuměl, páč jsem génius. A BadWolf. Mě nepochopíš. A proto tě vždy přelstím, a vezmu si kopec
Pořídím si repelnt na všechny bojovníky o kopec kromě mě a každy kdo se ke kopci přiblíži kromě mě je mrtvý ale repelentu je trilionové množstvý a v tom případě jsem vyhrál
Upravil/a polokojo dne 05.10.2012 23:10
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.