Takže takto:
otevřu za pomoci ostatních daeder svou sféru Oblivionu a poněvadž jsem daedrická proincezna i blbých vtipů tak z ní vylezou růžoví medvídci š kušema co střílející chilli hot wings z KFC. Jenže ty Chilly hot wings jsou zapálený a narvaný střelným prachem takže vybuchujou a teď VYPADNĚTE Z MÝHO KOPCE!
Less talkin more walkin, Týmto zaberám ten kopec v mene COG tkže miznite pred tým než sem pošlem Delta Squad ...
You can kill yourself, or die trying...
Sorry, Mopi, ale tohle bych spíš čekal od šíleného Sheogoratha, a tohle vypadá, jako by ses ho snažila napodobit. Sheogorat tě za tvou opovážlivost potrestá! A kopec ti nepatří...
Jáj. Já si vlastně nabral ten dynamit >:D
Kopec je můj. Páč toho dynamitu, mám HODNĚ. A tím myslím hodně. 30krát tolik, než kolik má prozatím Bethesda fanoušků.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Jáj. Já si vlastně nabral ten dynamit >
Kopec je můj. Páč toho dynamitu, mám HODNĚ. A tím myslím hodně. 30krát tolik, než kolik má prozatím Bethesda fanoušků.
nevieš matiku ? 30x0=0 D
You can kill yourself, or die trying...
BadWolf napsal:
Jáj. Já si vlastně nabral ten dynamit >
nevieš matiku ? 30x0=0 D
Nezapomeň na BigNorda
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zavedu školu a tak všichni bojovníci o kopec mají malo času a tak propadnou v zoufalství a budou dny ve škole po škole až do konce světa a kopec je můj udělám tam nové ministrstvo klanu polokojo a tak polokojo vládne kopci a nikdo s tím nikdy nic neudělal a lámal se hlavu se školou postupně všechny protivníky o kopec zabanoval a tak jsem vyhrál
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.