nemáte někdo informace o tom zda bude možné hrát i s pohledu třetí osoby? myslím si že je lepší vidět svého hrdinu celého ať při boji jako jsou bojová komba nebo vidět i všechny možné zbroje, a že jich bude určitě zase spousta jako v oblivionu
No prý by měl být pohled z třetí osoby vylepšený. Samozřejmě to bude primárně určený na první osobu, ale možná už to bude ze třetí osoby taky hratelný.
tak to já nepohrdnu oběma variantama, TES bych snad z třetí osoby ani nehrál, ale třeba Gothic si zase nedovedu představit z první osoby. Hlavně aby si člověk mohl prohlídnout jak mu sluší nová zbroj
Mě by hlavně zajímal pohled z první osoby při bojích s mečem nebo s jinou zbraní na blízko, mam totiž rád když jsou souboje hodně realný, jako když si můžete vybrat směr odkud útočit abyste se vyhly nepřítelově bloku a tak. V tomhle směru byl celkově pohyb v předchozích dílech the elder stejně tak ve fallout 3 atd dost nereálnej. Chtěl bych aby použily do Skyrim např. podobnej bojovej systém jako v dark messiah nebo tak něco. Dočet jsem se na anglickejch forech že o něco takovýho se tvůrci pokoušej. Tak doufá že to vyjde, teda podle videii z e3 to zatim vypadá úplně stejně jak v oblivionu ale jestě na to maj tvůrci skoro rok tak uvidíme.
Ano, pokoušejí se o to. Myslím, že dokonce v jednom podcastu o tom byla delší řec. Mluvili o tom, že boje v Oblivionu byly moc obyčejné, skrátka stojíte před sebobou, mydlíte se meči, a ten kdo vyhraje - přežije. Na tohle se prý Bethesda zaměřila nejvíc, a proto možná i ten nový útok dvěma zbraněmi atd.
Dík za informaci, teď se na tu hru budu ještě víc těšit. A kdyby jste věděl v jakym pocastu to bylo, prosil bych o odkaz. Docela rád bych si to poslech.
No nejsem si 100% jist, že to bylo zrovna v podcastu, ale jsem si 100% jist, že se o dynamyčtějším bojování někde mluvilo. Každopádně doporučuju poslechnout tenhle podcast : http://www.skyrim...eadmore=57 (ve spodní části stránky) (možná to bude i v první části tohoto podcastu, tam se docela dost mluví o bojování)
kone tam budou 100 procent .. kdyz se kouknes na traile poradne tak je tam uvidis. a pry mohou byt i s armor bez modu a pry se z nich bude take bojovat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.