leneren napsal: nepoužívej otřepané alkoholické fráze to se k tobě nehodí
Otřepané alkoholické fráze? Nehodí se? Ke mě? Ja sem uý všech mocností Asgardu i Veledubu otřepaný alkoholik, takže prrr! Pořád mám ještě šavli a umím s ní nejenom točit!
Jako: Proč pijem? Protože ne prstem...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
jdu si pro pivo, s váma je to na dlouhio
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
tJ JAEM zAS ZDE
Ahojte,
potřeboval bych poradit. Rád bych si koupil hru, ale na Xzone není skladem. Tak jsem se rozhodl dnes nakupovat jinde. Nejlevněji jsem ji našel na SuperGamer.cz a tak jsem se chtěl zeptat jestli s tímto obchodem máte nějaké zkušenosti. Dorazí mé zboží v pořádku? A za jak dlouho od podání obědnávky? Díky za všechny rady, budu vám moc vděčný.
hRDLA napsal:
No, že ses tu vůbec ukázal...
A koukal jsi na Originalky.cz to je mnou prověřený obchod a je dost levný.
Ok, asi to objednám od tamtud. Je to Mafia2, ale je tam napsáno že čeština se vloží pomocí steamu, jak se to dělá? Je to složité?
Ve steamu si někde najdeš jazyk češtinu klikneš na ni a ona se ti tam nainstaluje. Ona v krabicobé verzi CZ není, když jsem si tu hru kupoval tak to byl docela skandál. Na obale bylo sice napsáno že tam je, ale ta se obejvila na steamu ke stažení až za několik hodin po vydání..
PS: Doudám že si kupuješ nějakou edici i s DLC protože s něma se vyřádíš na vedlejších misích a dokončíš příběh. Bez nich je to krátká hra..
Jinak nakupuj kde chceš, ničeho se neboj.. já pokaždé nakupuju jinde a na nic vážného jsem nenarazil.. naopak tak můžeš dost výrazně ušetřit.
Upravil/a Lord Rade dne 30.09.2012 01:04
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No, já musím uklízet, tak uklízím s iPodem v ruce je to těší než to vypadá, ale asi si půjdu něco přečíst o The Sims 3 Obludárium (jsou tam vlkodlaci!!! Wheee (c) by Norbi )
Mě v tom dodatku hrozně potěšili, protože tihle vlkodlaci nejsou jak z Twilight, ale tihle jsou vyloženě nechutní (chlupatí, divný oči, tesáky, až prapodivně dlouhej psí jazyk ) a proto se na ně tak těším
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.