Mam tento notebook http://www.alfaco...00000016L3 Dell xps17, dle meho nazoru dostatecne vykony pro hrani skyrimu, ale nejsem schopen hrat skyrim ani na NEJNIZSI detaily alespon trochu schudne.. skutecne mam tak slaby hardware? Pro porovnani crysis 2 ful ldetaily no problem.. predem diky.
Problém bude asi v softwaru, ovladačích atd., protože Skyrim je opravdu až překvapivě na HW nenáročná hra. Hraju ho s 1.5 roku starým levným NTB od Aceru na nejnižší detaily a funguje to naprosto plynule.
skyrim by ti měl sám nastavit optimální nastavení, pokud to nejde tak zkus vypnout antialiasing. jestli ani to nepomůže tak aktualizovat ovladače nebo reinstalovat DirektX
Ten antialiasing když se vypne mělo byto zabrat, zabírá to u všeho Já teda doma Skyrim ještě kvuli práci nemám ale třeba u oblivionu to zabralo na slabším PC
...for the Emperor !....
Notebook by to mel utahnout myslim ze i na ultra, me to jede na Alienware m11x na high uplne krasne a to je relativne slabej notasek - 1,73GHz dualcore + GT335m...
Mam podobny notebook a u me byl problem v nastaveni ovladacu grafiky. Implicitne se mi hra spoustela na integrovane grafice v procesoru. Stacilo jen v nastaveni ovladacu od nvidie rucne nastavit pouziti gk od nvidie.
Tak já mám o něco horší notebook jak ty a jde mi to celkem plynule (sem tam se to začne lagovat, ale to mi vadí akorát když střílím z luku nebo castím spelly (blbě se míří), ale kvůli tomu jsem se už jsem se naučil okamžitě přehodit na meč a jít do nich z blízka )
Ked mu ide crysis 2 tak to nebude v ovladacoch ale v niecom inom.
Uisti sa ci sa hra naozaj spusta pod NVIDIA GeForce GT 555M lebo notebook je super
a musi to ist aj na ultra.
Ak nemas originalku hry tak si stiahni inu verziu.Najlepsie od Razorora1911
Upravil/a Orim dne 19.11.2011 23:31
To je zvlastni,ze vam to beha tak krasne na ultra.. ja mam quad core na 3,6 k tomu 4gb ram a hd6970 a mam to na high aniso vypnute a ibcas mi fps padnou pod 30... hlavne ve meste...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.