Strtol sa niekto z vas s tym,ze v misii Kill dragon in sheirpoint tam drak proste nie je,len sipka visi vo vzduchu,a nikoho nikde.Brani mi to dokoncit ulohu,a dostat dalsiu.
Po stiahnuti posledneho patchu sa to vyriesilo same.Ale mozte mi poradit v inej veci,Pocet splnenych uloh u druznikov mam podla statistiky 8,hoci som ich splnil aspon 20.Väcsinou su to kraviny,ako zabi zviera atd,Dnes rano som od Aely dostal nieco specialnejsie,najst totem,bol to uz treti,ktory som v underforge umiestnil tam kam patri.V akom stadiu uloh u druznikov som podla vas ?Aka pozicia sa tam da ziskat najvyssia ?Kolko uloh podla statistiky mate splnenych?Uz tu v skyrime len vychytavam drobnosti,mam level 81,5 a u druznikov ocividne nieco chyba.Piste.
Vysvetlování mi přijde příůiš zdlouhavé a jsem dnes v nějaký líný náladě , nebo co........ mrkni tedy sem: http://elderscrol...Companions
myslím, že tam se toho dozvíš hodně... i případné chyby a jak na ně...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.