Chtěl bych se zeptat, nejsem moc zběhlý v angičtině a tak jsem nějak nepochopil, co jsou jedni, nebo druzí zač (Emperors or Stormcloaks), a tak nevím ke komu se přidat. Může mi někdo říci, jaký je mezi frakcemi rozdíl? Díky
Historický patří skyrimští mezi nejvěrnější spojence cirodiilců, taže Ulfric stormcloak má smůlu, půjde do kytek ani dračí řev mu nepomůže - za impérium, za císaře, pozvedám gladius.
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
V podstatě si hráč volí už na samém začátku, při dračím útoku je možné si vybrat, s kým budu utíkat z pevnosti. Já utíkal s císařským, takže mám jako jeden z prvních nepovinných úkolů vstoupit do císařského vojska (ne že by na tom ovšem nějak extra záleželo co si pao zvolím). Nicméně i já jsem pro svou první postavu zvolil imperiální roli.
Mozná, ale císařští ti na začátku hry chtěj useknout palici i když nejsi na "seznamu" - to mi příjde trochu blbý - takže radši rebely.
Upravil/a MortuusDominus dne 12.11.2011 23:35
Jelikoz hraju za norda tak sem s rebelama az pojeud dalsi postavu dark elfku tak se dam za cisarstvi. Nicmene je mi popravde vcelku blizkej to stormcloakovske vlastenectvi
Nevidím důvod být za imperialisty.
Vždyt je to jako césar a gálie.
Je lepší vzpoura nebo zůstat pokořen?
Navíc ti vaši Dovahkiini začali za SVOBODNÉHO Skyrimu.
A taky je dobrá hláška sormcloaků-Sons of Skyrim
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Houby za svobodu. Proste jen chtějí využit situace v říši a odtrhnout se. Bez ohledu na blahobyt, který tu panoval za dob Semptimů. Prostě politikaření a mocenský boj. Vždyť jsi to měl i v tom traileru. ´V době po uzavření bran oblivionu, synové skyrimu prolili vzájemně krev.´ Tím naplnili proroctví prastarých svitků a draci se probudili.
Upravil/a Marien dne 13.11.2011 01:46
predstav si skyrim jako cesko
a cisarstvi jako evropskou unii
sou lidi co to podporujou a zerou uniii a mutikulti (ve skyrimu ostatni rasy mimo nordu)
a pak sou vlastenci, ktery bez ohledu na nasledky nechtel aby jim vladla neceska autorita a chteji mit vlastni vladu - odtrhnuti od unie naprostej odpor k multikulti a vyhnani cikanu
to Hadrabant: Představ si Československo jako jednotnou říši a pak přijdou dva rebelové, kteří ji rozdělí na Česko a Slovensko, co na tom, že rozdělují i rodiny, hlavně že naplnují své mocenské zájmy.
Impérium je jednota, v jednotě je síla - Ave Caesar
Ahoj určitě stromcloaks, jsem Nord a musím branit svout zemi před okupací jinak obě strany mají v něčem pravdu - a to mě na tom baví není to černo/bílý ale šedivý...
uprime me jspou sympaticky stary poradky a stray bohove ... nemam rad elfy hraju za norda a na zacatku me imperium chtelo popravit ... u me je to jasny stormcloacks
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.