Whirt napsal:
Mnoho z nás putovalo na daleké místo jenž zove se Chat. Tam my strávili hodiny dlouhé živým hovorem šlechetnou mluvou naší.
Nám hnusit se mluva tohoto národa, jenž na fóru býti. Proč nářečí opic vy používáte? Naše mluva býti ta pravá!
Však nebudu zde tlachati, já musím do světa snů pospíchati!
Slova vaše pravdivá jsouce, jistojistě však málokterý holota je používati bude na místě, jež zove se chat...
A nikolivěk to býti hodiny, nóbrž jen minuty, co my takto mluviti ráčili!
Krleš!
Jak se opovažujete napadnouti naši mluvu selskou?!Tot urážka přec kterou by pochopil i švec.A míste jenž se Místnost chatovací zve nikdo takto nikdy stopro nemluvil.
S pozdravem Selský Mluvič Leneren
Whirt napsal:
Mnoho z nás putovalo na daleké místo jenž zove se Chat. Tam my strávili hodiny dlouhé živým hovorem šlechetnou mluvou naší.
Nám hnusit se mluva tohoto národa, jenž na fóru býti. Proč nářečí opic vy používáte? Naše mluva býti ta pravá!
Slova vaše pravdivá jsouce, jistojistě však málokterý holota je používati bude na místě, jež zove se chat...
Krleš!
Jak se opovažujete napadnouti naši mluvu selskou?!Tot urážka přec kterou by pochopil i švec.A míste jenž se Místnost chatovací zve nikdo takto nikdy stopro nemluvil.
Je viděti že pramálo víš, rolníku. My mluviti takto již nějakou chvíli a jen sprostí rolníci to doposud neuzřeli. Otevři oči, rolníku.
S uctivým pozdravem
Dame Mopidu
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Whirt napsal:
Krleš!
Je viděti že pramálo víš, rolníku. My mluviti takto již nějakou chvíli a jen sprostí rolníci to doposud neuzřeli. Otevři oči, rolníku.
S uctivým pozdravem
Dame Mopidu
Vy šlichty si o sobě myslíte že šlichtický původ vám dává moc?Vždyt mi vás krmýme a odíváme My No Lady.
EHM BN: Ty jsi to asi nepochopil, to byla poslední kapka.... nejdřív jsi tvrdil, že to bude ryze Survival server, pak TĚ to přestalo bavit, takže jsi si změnil gamemode, všem si givoval itemy, který nikdo nechtěl, jelikož si je chtěl sám vytvořit. Začal jsi spawnovat příšery, naháněl jsi do našeho světa pigmany, který mě zabili a přišel jsem o půlku věcí, pak si byl neviditelnej a NEUSTÁLE jsi provokoval.... to obilí byla poslední kapka. Tak se laskavě uklidni... ano??
Tak, tady vám poskytuji neoficiální informace o Dračáku z prostředí TES, a tom s podnázvem Hrozba. Jedná se o neoficiální informace, protože oficiální vlákno není založené .
Ti z vás, co neznají Velkou válku si ji můžou přečíst zde: http://skyrim.4fa...lkem_p.pdf
A pokud se vám to nechce číst, zde jsem udělal krátký výtažek
Zkrácené LORE (Velké Válka)
A teď info, na co se můžete těšit.
Na co se můžete těšit!
Tak, informace. Možná budu doplňovat zde, nebo spíš počkám na oficiální vlákno
Pokud zde najdete nějakou chybu, tak se moc omlouvám.
hRDLA napsal:
EHM BN: Ty jsi to asi nepochopil, to byla poslední kapka.... nejdřív jsi tvrdil, že to bude ryze Survival server, pak TĚ to přestalo bavit, takže jsi si změnil gamemode, všem si givoval itemy, který nikdo nechtěl, jelikož si je chtěl sám vytvořit. Začal jsi spawnovat příšery, naháněl jsi do našeho světa pigmany, který mě zabili a přišel jsem o půlku věcí, pak si byl neviditelnej a NEUSTÁLE jsi provokoval.... to obilí byla poslední kapka. Tak se laskavě uklidni... ano??
Já to úplně normálně napsal. To obilí jsem ti ukradl jak jsem ještě hrál Surival a věci jsem dával jenom norbimu který je stejně vrátil a takový Whirt si třeba o dřevo požádal, stejně to na tom nemění nic že si nervák. Pigmani dolezli portálem sami, zabili mě taky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.