Jestli myslíš tu hru tak stačí dopsat jen úvodní příběh a trochu dopředu to promyslet.. Budu to upravovat do tý doby než tu bude ta sekce, pak se může začít. ale teď už půjdu akorát spát, tak laku noć.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
hRDLA napsal:
Zde už déle nebudu, hnusíte se mi, hnusíte se našemu národu. Budete umírat jako krysy.
All hail our brave Helghast Solider! All hail our emperor Scolar Visari!
Mě chybět teda nebudeš, jak nebylo po tvojem tak si vynervil. Třeba jak jsem ti v MC ukradl 10 ks obilí z pole a semínka zasadil z5 tak si stejně vynervil
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já tady beru vážně málo koho A ten BigNordův důvod s obilím je vážně dramatickej Ale je pravda, že hRDLA opravdu někdy přehání a pak nevíš co si o tom myslet..
Ale nikdo není bezchybnej a dokonalej.
Upravil/a Lord Rade dne 10.09.2012 16:42
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Já tady beru vážně málo koho A ten BigNordův důvod s obilím je vážně dramatickej Ale je pravda, že hRDLA opravdu někdy přehání a pak nevíš co si o tom myslet..
Ale nikdo není bezchybnej a dokonalej.
jo třeba já taky nejsem dokonalej dneska písemka z matiky ..... jzs ani nechci vidět výsledek
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.