Mám takový problém - nainstalovala sem si oblivion + CZ + shivering isles + mód Ren´s beauty pack, oblivion a všechno funguje, jenže nemám mapu. Prostě když otevřu inventář, pak to tlačítko pro mapu, přepne se to na ní, ale ona tam prostě není! jen bílo(nebo hnědo, už nevím). Ani ta celocyrodiilová, ani místní.Takže ani nemůžu použít fast travel, což mě teda trohu znepokojuje . Ví někdo co s tím?
Tak nevím. Já mám Obl + CZ a kamarád má i Obl + datadisky + CZ, takže možná tím módem, ale jinak nevím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
tak ve většině případů pomohlo přidání pluginu s předělávkou UI.
Dál přidávám citaci mého příspěvku z jiného fóra:
...zkus si nainstalovat nějaké jiné UI např. toto: http://oblivion.n...mods/10763
Napřed si zazálohuj adresář /Oblivion/Data/fonts budeš z něho potřebovat české fonty (kvůli diakritice, ty po instalaci pluginu do této složky vrátíš) a soubor Oblivion.ini ze složky /Dokumenty/My Games/Oblivion. Budeš potřebovat vědět, jaké fonty byly v češtině použité - je to sekce "Fonts" a řádky začínající "sfontfile_1" až "sfontfile_5". Po nainstalování UI budeš muset tyhle řádky přepsat podle "českého" ini souboru, jinak ti nebude fungovat diakritika.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.