Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jinak já bych si vybral asi Far Cry..zatím jsem hrál hodně dávno jenom jedničku, ale ta survival akce mě bavila.. Battlefield jsem hrál taky nějakej starej díl na ps2 a byla to asi nejzábavnějnší vojenská hra co jsem hrál.. a o tý 3 se taky hodně mluvilo. Borderlands a Dishonored nejsou hry v mim stylu ale vypadaj originálně..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Můj názor by byl nejspíš Dishonored. Mám rád steam-punk a navíc je to taková kombinace BioShocku a Assasins Creed...
Ale co jsem tak slyšel, tak Borderlands 2 je mnohem lepší než jednička, ta mě sice nebavila, ale dvojku bych i zkusil. Ale na prvním místě to je určitě Dishonored.
Za mě dishonered u Bf3 za ty prachy dostaneš jen o trošičku víc než u 2 a farcry 3 má být sice lepší než 2 ale s tou bych počkat a Borderlands to nevím nehrál sem ani 1
U mě by jednoznačně vedlo Dishonored- prostředí, styl hraní, hraješ jak chceš tzn. buď tiše nebo rambo styl nebo kombinovaný styl.
Battlefieldy(obyč. střílečky moc nemusim) nehraju, tak jako Far cry(dvojka mě nebavila), ani Borderlands(nezkoušel jsem) nehraju.
Upravil/a Diego dne 09.09.2012 13:50
Sakra já tam to dishonored a Far Cry plácl jen abych zaplnil místo... opravdu uvažuji jen o BF3 a BL2.... sem myslel, že pro to nikdo volit nebude... a oni volej jenom ty dvě
EDIT: No tak jsem se rozhoupal a objednal jsem si Battlefield 3, snad nebudu litovat
Upravil/a hRDLA dne 10.09.2012 20:43
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.