ty máš toho z 5...hledač cest...za boha si nemohu vzpomenout na jméno...
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vitek222 napsal:
ty máš toho z 5...hledač cest...za boha si nemohu vzpomenout na jméno...
Jmenuje se Rutger
A tady je jeho životopis
Předtím, než byl Rutger povolán do služby Gryfí říše ve Vlčím vévodství, znali ho lidé spíše jako povaleče, tuláka a cestovatele. Rutger dokáže urychlit přesuny svých vojáků tím, že odhalí každou skrytou stezku či zkratku, což se naučil za svých bezstarostných let. Čím dříve válka skončí, tím spíše se může zase vrátit na cesty, které jej očividně pořád lákají ze všeho nejvíc.
můj zase Sandro.Chceš napsat i jeho?tak si počkej(): Sandro studoval nekromancii pod vedením čaroděje,pozdejšího licha Eathrica.Sandro prošel celý Eroth i Erathii a ted je ve službách Finease Villmara,vůdce nekromancerů z Dyije.
U nás je Sandro dědičný a je to jeden z nejlepších hrdinů...
Upravil/a Vitek222 dne 01.09.2012 21:33
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Právě jsem dohrál dlc k Fallout: New Vegas - Dead Money, tím bych měl všechny a rád bych to shrnul. Nejvíce mě zaujalo dlc Lonesome Road, které krásně dýchalo postapo atmosférou a mělo skvělý příběh, a i přes svojí krátkost si u mě vysloužilo 95%. Druhé na řadě by bylo dlc Old World Blues, kterému bych dal 80% za veliký svět a spoustu nových věcí, nicméně příběh v průběhu času slábne a hlavně úkoly jsou repetativní. Třetí místo obsazuje Dead Money (které jsem právě dohrál), u kterého byl sice příběh velice zajímavý a dozvíme se zde i něco o jedné z naši společnic, ovšem nevyvážená obtížnost a jednotvárné prostředí mu vyneslo hodnocení 65%. Na poslední příčce můžeme naleznout dlc Honest Hearths, které bylo opravdu chabé. Pokus o inovativní prostředí a veliký svět naprosto zazdila lineárnost a krátkos všech úkolů (byli asi 4) a navíc ani ten pokus se jim nevyvedl, což znamená 30% za snahu. Děkuji za pozornost.
Krásně si to shrnul... Aspoň vím do čeho se pustit a čeho bych se neměl dotýkat - NV jsem sice hrál, ale na datáče kašlal, takže si tu jízdu zkusím znovu a ještě si k tomu přidám datadisky...
Vitek222 napsal:
můj zase Sandro.Chceš napsat i jeho?tak si počkej(): Sandro studoval nekromancii pod vedením čaroděje,pozdejšího licha Eathrica.Sandro prošel celý Eroth i Erathii a ted je ve službách Finease Villmara,vůdce nekromancerů z Dyije.
U nás je Sandro dědičný a je to jeden z nejlepších hrdinů...
Tak to mám pro tebe dobrou správu, díval jsem se na novinky ohledně Heroesu 6 a mělo by být nové DLC s podnázvem Tanec smrti, a nabídne ti 10 hodin hraní právě za Sandra.
Velice zajímavé video, pěkně sestříhané a ta hudba... ovšem někteří nepřátelé se mi nezdají. Třeba radškorpióni nebo gekoni??? Spíš třeba boomři nebo BoS. Ale jaký je VÁŠ 2 nejhorší nepřítel (1. je samozřejmě Deadclaw/párač). Můj nejspíš Ghost z dlc, tunneler z Lonesome Road a nebo Robotický škorpién z Old World Blues.
to mi říkaj všichni
Upravil/a Diego dne 06.09.2012 16:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.