Takže...
Za tu dobu co jsem hrál Mass Effecty tu byla spousta momentů, kdy jsem se fakt pobavil.
Mno, a pak jsem zjistil, že ty momenty by se dali roztřídit a... třeba z nich udělat komiks !
Tak jsem to udělal.
Takže, zaprvé: Jestli se vám nelíbí styl kresby (mně se ale líbí), tak máte smůlu, já to líp/hůř nesvedu Zadruhé: Seznam epizodek. U každého dílu jsou epizody Zklamání (co mně zklamalo), NEJlepší Momento (kdy jsem se fakt zasmál), NEJhorší Momento (kdy jsem měl chuť zabít BioWare), Romance (Bla bla) a Meet --- (moje názory a příhody s postavami které byli v každém dílu ME: Garrus, Tali, Wrex, Liara a možná udělám i Jokera). Tady je seznam: Základ:
Ashley/Kaidan Mass Effect:
Zklamání
Meet Joker
Meet Wrex
Meet Garrus
Meet Tali
Meet Liara
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Liara) Mass Effect 2
Zklamání
Meet Joker
Meet Tali
Meet Garrus
Meet Liara
Meet Wrex
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Tali) Mass Effect 3:
Zklamání
Meet Joker
Meet Liara
Meet Garrus
Meet Wrex
Meet Tali
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Forever Alone?
Tak
A tady je první epizoda MASS EFFECT: GUYS s podtitulem Ashley/Kaidan
Hodně štěstí při čtení
[kliknout pro zvětšní]
No, to bylo divný
a tady je druhá epizoda MASS EFFECT: GUYS s podtitulem ME1 - Zklamání
Hodně štěstí při čtení
[kliknout pro zvětšní]
To už bylo lepší ?
(jinak, pokud to někdo nechápe - nehrál ME1, rád vysvětlím)
Na velikosti písmenek příště zapracuju, tak prozatím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hah, tak mně to kreslení baví, takže Meet Joker bude možná ještě dneska. Taky tam dám jednu věc co by tam němela být, a kdo ji první najde, tomu dám sušenku (možná se smiluju i nad druhým).
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Protože emzáci jsou nejlepší Lidi už jsou... ...nudní. Jsou v každým druhým filmu (ve zbytku jsou mluvící zvířata )
nudní aha tak to si taky někdy myslím ale romanci mám radši s lidskou ženou než s mimozemšťankou a jaký máš nejraději mimozemšťany ? já nejvíc kvadriany
Lord Rade napsal:
Asi tu hru taky zkusím.. Jinak mi dalo práci to přečíst, protože je to malé... Jo a pomsta je má! Blázne.
Kvůli tobě/sobě/Mop/hRDLovy jsem to tam taky dal
Jinak tu věc co schovám v Meet Joker najde asi každej Ale jen první (a možná druhý) dostane sušenku !
Mopidu napsal:
Protože emzáci jsou nejlepší Lidi už jsou... ...nudní. Jsou v každým druhým filmu (ve zbytku jsou mluvící zvířata )
nudní aha tak to si taky někdy myslím ale romanci mám radši s lidskou ženou než s mimozemšťankou a jaký máš nejraději mimozemšťany ? já nejvíc kvadriany
Já mám ráda turiance:
1. Mají kusadýlka
2. Někoho mi děsně připomínaj svou vojenskou fylozofií (mého tátu když hraje strategie )
3. Mají kusadýlka
4. Je to vůbec docela šikovnej národ
5. Mají kusadýlka
EDIT: Teda jo, ale to není ono To ovládání prostě zmizelo protože už tam neměl ruku
Upravil/a BadWolf dne 05.09.2012 20:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.