Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Takže, zeptám se na rovinu. Kdo a kdy hodlá vytvořit svou DrD hru? Ptám se proto, aby Admin stačil založit speciální sekci na fóru a abych vám popřípadě udělal i reklamu na hlavní stránce v novince, kam by ste mi napsali anotaci na vaši hru...
Whirt napsal:
Takže, zeptám se na rovinu. Kdo a kdy hodlá vytvořit svou DrD hru? Ptám se proto, aby Admin stačil založit speciální sekci na fóru a abych vám popřípadě udělal i reklamu na hlavní stránce v novince, kam by ste mi napsali anotaci na vaši hru...
Já taky plánuji, ale ještě nevím kdy to bude. Zatím mám hotový jen něco. A pořád nejsem rozhodnutý jakou tématiku zvolím..
takže jak ? a co to tady teda všechno bude ? to bude víc těch DrD her ? jestli by to šlo tak bych se chtěl někde u nějaký zaregistrovat , ale teda teď to nějak nechápu
scorpioncz napsal:
takže jak ? a co to tady teda všechno bude ? to bude víc těch DrD her ? jestli by to šlo tak bych se chtěl někde u nějaký zaregistrovat , ale teda teď to nějak nechápu
Neboj, už plánuji taký fantazi dračák. Bude tam magii a všechno co k fantazii patří
scorpioncz napsal:
Bude tu celá sekce pro lidi, kteří chtějí vytvořit DrD hru a pro lidi, kteří ji chtějí hrát - jednoduše řečeno aod uživatelů uživatelům...
Snad se jich objeví více.
scorpioncz napsal:
Neboj, už plánuji taký fantazi dračák. Bude tam magii a všechno co k fantazii patří
yes mám velmi rád magii takže můžu se zeptat kolik by těch příběhů bylo ? a z čeho budou ?
PS: Aurelie napiš mě na seznam určitě u tebe budu taky hrát velice mě nalákala magie a to budeš mít vlastní vymyšlený svět ? nebo odkud to vlastně bude ?
scorpioncz napsal:
yes mám velmi rád magii takže můžu se zeptat kolik by těch příběhů bylo ? a z čeho budou ?
PS: Aurelie napiš mě na seznam určitě u tebe budu taky hrát velice mě nalákala magie a to budeš mít vlastní vymyšlený svět ? nebo odkud to vlastně bude ?
Popravdě jsem přemýšlel zdali to má být z TES nebo z mé druhé oblíbené hry a to Gothic, a nebo mě ješte napadl vymyšlený ostrov nebo země na které by se hrálo.
PS Scorpioncz: Magiie tam bude, to je základ jakožto bojoví mág si na magii dosti potrpím
scorpioncz napsal:
Popravdě jsem přemýšlel zdali to má být z TES nebo z mé druhé oblíbené hry a to Gothic, a nebo mě ješte napadl vymyšlený ostrov nebo země na které by se hrálo.
PS Scorpioncz: Magiie tam bude, to je základ jakožto bojoví mág si na magii dosti potrpím
já bych si dokonce moch taky něco takovýho udělat já už dokonce mám vymyšlený svět - mám i mapu , pár příšer a pořád něco přidělávám ( začal jsem teprve nedávno a tvořím jen ve volném čase , také neumím moc dobře kreslit )
E: řeknu to ,ale takhle radši si zahraju než bych se nervoval s vyprávěním
Upravil/a scorpioncz dne 04.09.2012 16:17
No pokud byste chtěli mohl bych vás informovat o tom jak jsem pokročil. Chci si hlavně rozvrhnout obyvatele a celá města. A trochu i ten základní příběh který vám o tom něco poví.
Každopádně já budu mít problém z mapu (pokud budu dělat vlastní svět) protože neumím moc dobře kreslit ale nějak se o to možná pokusím
Aurelius napsal:
No pokud byste chtěli mohl bych vás informovat o tom jak jsem pokročil. Chci si hlavně rozvrhnout obyvatele a celá města. A trochu i ten základní příběh který vám o tom něco poví.
Každopádně já budu mít problém z mapu (pokud budu dělat vlastní svět) protože neumím moc dobře kreslit ale nějak se o to možná pokusím
víš co ? já ti věřím že tu mapu dokážeš aspoň nějak načrtnout nemusí tam být přece detaily stačí když to uděláš jako mapu v aréně ( TES ) jen pro hrubý odhad
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.