hoj na tomhle foru se moc nevyznam takze jsem mozna blbe zalozil tema no chtel jsem se zeptat jestli mi skyrim pojede na tomto HW:
TYP : HP 635 A1F86ES notebook
OP : Windows 7 Home Premium 64bit
Procesor: AMD athlon P360 (dvoujadro) 2.30 Ghz
RAM : 4GB DDR3
Grafika : AMD Radeon HD 6370M 512 MB DDR3
HDD : 500 GB 5400 ot./min.
Ahoj,chci se jen optat,jakou bych potřeboval sestavu abych rozjel SKYRIM na plno v rozlišení 1920x1080,mam vplanu si pořídit novej komp tak jen abych přibližně věděl,dík moc Cc.
Jinak k tématu,kamoš to paři na podobný sestavě pomalu na hight bez antilisingu a shadow na midium,Cus
Upravil/a DavidD dne 03.09.2012 17:10
DavidD napsal:
Ahoj,chci se jen optat,jakou bych potřeboval sestavu abych rozjel SKYRIM na plno v rozlišení 1920x1080,mam vplanu si pořídit novej komp tak jen abych přibližně věděl,dík moc Cc.
Jinak k tématu,kamoš to paři na podobný sestavě pomalu na hight bez antilisingu a shadow na midium,Cus
Já mám Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5, 4GB DDR3 RAM, Intel Core2Duo CPU E7600 3.06 GHz a na ultra skyrim nerozjedu JENOM díky tomu, že mám HD pack
AMD Phenom 4x 3.8gh mám takt na 4.5gh no problem 16gb Ram grafarna AMD radeon 6770 1gb disk velociraptor 600gb
10000ot a skyrim není fakt problém jo i bez taktu
Upravil/a recobba dne 03.09.2012 18:35
Nerevar napsal:
Tohle téma je zbytečný páč s tim máš střední až vysoký detaily v kapse
při rozlišení 1680x1050
stou grafikou bude rad ze to rojede plynule na low mozna ani to ne
tak ty sa vtom fakt vyznas ....ze mozno ... vidno ze o Pc nevies vela .....ja mam iba HD 3400 (256) a na low ide v poho ...
kdyz myslis. ale on ma ntb to je zas neco jinyho.
heheh ..myslis ..ja mam iba ntb ..pre mna su pc zostavy o nicom ...su lepsie, vykonejsie ale co stoho ked polovicu tej vykonnosti nevyuzilem ?a okrem toho v ntb je toho az az .....ja mam sice dost slabi ale ide mi na tom skoro vsetko az sa divim ....okrem Battlefied 3, Metro, a par hier co som nehral rozchodim vsetko...
tod moj nazor na pc
Dobry den,
jakozto fanousek serie TES bych si rad zahral Skyrim s dustojnou grafikou, alespon na High. Rozmyslim nad vyberem sestavy. Bude pouze na Skyrim, pote poputuje rodicum a ja zustanu u ntb. Proto hledam dustojne zelezo za rozumny peniz. Poradite, co by mohlo za rozumne hrani stacit? Monitor 19" nepotrebuji Full HD rozliseni.
Pepicka napsal:
Dobry den,
jakozto fanousek serie TES bych si rad zahral Skyrim s dustojnou grafikou, alespon na High. Rozmyslim nad vyberem sestavy. Bude pouze na Skyrim, pote poputuje rodicum a ja zustanu u ntb. Proto hledam dustojne zelezo za rozumny peniz. Poradite, co by mohlo za rozumne hrani stacit? Monitor 19" nepotrebuji Full HD rozliseni.
Pokud chceš eště nějakej pátek rozjíýdět hry na vysoký, tak to poslední jinak u první sestavy neni CPU(procesor) ale pokud se koupí nějakej lepčejčí tak ta první sestava by měla stačit a sorry že je to tak bblě napsaný je to nějaký podělaný nemá to bejt v tý citaci
Upravil/a Nerevar dne 06.09.2012 21:45
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.