tak už vesele pařím, ale chci se zeptat, víte někdo jak se přídávají věci do oblíbených? Pořád mi to nejde, ať dělám co dělám.
A taky mi to nechce vzít Anti-aliasing, vždycky ho to hlásí jako vyplej, nemáte s tím někdo zkušenost?
Scarcz: Pridání do oblíbených je F, anti-aliasing mi jde v pohodě, zkoušej to...
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
scar: antialiasing se mi taky hlasi jako vyplej pri kazdym startu, nicmene pokud ho pred startem zapnes tak hra s nim pojede a ja osobne sem se rozhod ho nevyzuzivat, a zapnout si FXAA popravde receno to na moji sestave vypada lip nez s AA a je to plynulejsi
Mne se to stahlo z netu a ted nechce probehnout aktualizace. Jenze kdyz uz ta hra tam je a ji odstranim, nepujde instalovat z disku ale uz jen z netu. Pockam do pulnoci a pak se s tim pokusim neco delat.
Tak to bude chyba asi mezi monitorem a židlý, mě jede na ultra plynule a bez sekání a to třeba i ve sněhových bouřích a to splnuju doporučenné požadavky přesně, nijak je nepřevyšuji, takže by mě to mělo jed na vyšší, ale jede mě to na ultra .
Máš nejnovější ovladače své grafické karty ?
Upravil/a Cimmeran dne 11.11.2011 20:45
Prosím vás, mám takový problém, hru jsem již nainstaloval a aktualizoval jenže, když se jí pokusím spustit tak mi to napíše tuto Steam chybu „Tato hra není aktuálně k dispozici. Zkuste to znovu později. “ nemáte někdo řešení nebo podobnou zkušenost s toutou chybou ( hru jsem již přeinstalovával, aktualizoval jsem nejruzdnější ovladače atd. )? Děkuji
To jsou teda problémy chlapi...sice je možná o minimum lepší detailnost a vykreslování než na xboxu, ale aspoň se mi to nesekne ani na ultra detaily..a nemusim řešit takovýhle blbosti s optimalizací, steamem, AA a tak dále ...
Ja mam doma Xbox a kdybych to na nem mel hrat, tak to radsi vubec. Ja tam proste necitim kontakt z hrou, jako kdybych se tam poradne nemohl rozhlednout a pocitit ze je to jako skutecne. Nevim proste se mi to nelibi. A ani bych to neumnel ovladat. Jeste k tomu to ma na telce takovy nepekny obraz.
tak když to hodí hlášku o přetížených servrech stejně stahuje, takže v klidu, jinak těch 6GB stáhne asi za hodinu na 10Mb lajně
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.