Uaaaah. Zjistila jsem že už ztrácím přehled o dinosaurech. Už ani nevím jak se jmenuje můj oblíbený dinosaur a jak rozeznat Ttyranosaurovu kostru od... ...i to jméno jsem zapoměla! Sakra, knížky asi nestačí přečíst jen jednou.
Kdyby někdo věděl co je můj oblíbený dinosaur zač, je to býložravec se zobákem, jednou rezonanční dutinou v podobě kostěného výrůstku na hlavě, chodí po dvou a říká se mu "prehistorická kráva". Nevíte?
Mopidu napsal:
Uaaaah. Zjistila jsem že už ztrácím přehled o dinosaurech. Už ani nevím jak se jmenuje můj oblíbený dinosaur a jak rozeznat Ttyranosaurovu kostru od... ...i to jméno jsem zapoměla! Sakra, knížky asi nestačí přečíst jen jednou.
Kdyby někdo věděl co je můj oblíbený dinosaur zač, je to býložravec se zobákem, jednou rezonanční dutinou v podobě kostěného výrůstku na hlavě, chodí po dvou a říká se mu "prehistorická kráva". Nevíte?
Mopidu napsal:
Sakra, to jsem taky kdysi věděl.
EDIT: Jdu to najít.
EDIT: Parasaurolophus?
Upravil/a hRDLA dne 30.08.2012 00:33
Chatroulette.com videa se občas koukám a většinou je to tenhle chlápek, protože je to prostě fousatej frajer, kterej měl originální nápad a vždy ty ksichty co tam někteří hodí jsou prostě boží
Až najdu jedno boží video (ne od něj) tak se taky těšte
Tak tu je... Je to opravdu povedená hříčka
Upravil/a Whirt dne 30.08.2012 00:58
Whirt napsal:
Chatroulette.com videa se občas koukám a většinou je to tenhle chlápek, protože je to prostě fousatej frajer, kterej měl originální nápad a vždy ty ksichty co tam někteří hodí jsou prostě boží
Až najdu jedno boží video (ne od něj) tak se taky těšte
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.