Tak ted jsem hral asi 20 min rozjel jsem to zatim na medium detaily možná zkusím high ale je to pecka.
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
mne to dneska príde perdobjednal som to cez gameexpres vo štvrtok a už som strašne nadržanýýýý už si chcem zahrať môj dlhoočakávaný skyrim... a budem asi týžden marod
čo mi pomôže v hl. qeste
Upravil/a Honzas4400 dne 11.11.2011 07:34
Je tu ON! Nášho srdca šampión! Náš SKYRIM!!!
Já jsem to stáhnul od razora.Stahoval jsem to asi 3h ale stálo to za to
Spoiler!
Upravil/a Honzas4400 dne 11.11.2011 08:32
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Hele lidi nevíte prosím vás jak přepnu věci do takovýho toho prohlížecího modu?
Myslis priblizovaci mod u luku?to budes mit mam pocit az potom(teda kdyz si to vyberes)
hele nevite nekdo jak se podivat na veci? to video jak kouka na tu zlatou pracku aby vedel co je tam za obrazky?vim ze v itemech na ne kouknu a dam C a vidim je cely...ale nemuzu s nima nejak pohybovat....jde to vubec?
Právě mi to pošta doručila :-), nahrávám a vysoce se těším. Teď mě min. týden nikdo neuvidí :-D. Jediný problém co jsem zatím měl byl se steam, kdy se mi bar sekl při vytváření cache, vypnul jsem to, odinstaloval a zapl instalaci znovu, potom, už to jelo.
A kde asi? steam sám pozná z jaký jsi země. Jazyk mám angličtinu a stahovací server německo protože z česka to stahuje pomalu. Nic jinýho změnit nejde..
Upravil/a deXter dne 11.11.2011 12:51
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.