Lidi! Táta mi dovolil Mass Effect 3, ale mám se prej nejprv kouknout na Steam (on to zná, jsem říkala že taky hraje) a já Steam NEMÁM, takže si ho založím a hádejte co to znamená (a nemyslím tím že budu mít Mass Effect) BUDU MOCT HRÁT TEAM FORTRESS takže se tam možná už brzo uvidíme
(a hádejte proč tátovi Mass Effect nevadí. On ho hrál taky a taky ho chce zkusit )
Ten dragonpriest vypadá trochu jako Ježíš na kříži
ale jinak gratulace.je vidět kdo je tu nejvyšší spamer
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mopidu napsal:
Lidi! Táta mi dovolil Mass Effect 3, ale mám se prej nejprv kouknout na Steam (on to zná, jsem říkala že taky hraje) a já Steam NEMÁM, takže si ho založím a hádejte co to znamená (a nemyslím tím že budu mít Mass Effect) BUDU MOCT HRÁT TEAM FORTRESS takže se tam možná už brzo uvidíme
(a hádejte proč tátovi Mass Effect nevadí. On ho hrál taky a taky ho chce zkusit )
Hohoho! Já ještě nikdy Team Fortress nehrál! Tak to aspoň kvůli tobě zkusím
Lidi, od půl druhé ráno dneska, již žiji 20let na tomhle světě. No v pátek jsem to oslavil a řádně!
Ráno nebyla kupodivu ani kocovina, prostě žádná bolest. paráda!
No já totiž nejsem moc velkým příznivce steamu (štvala mě například instalace Skyrimu z DVD hned po vydání - než na mě přišla řada byla noc)... Za to mám moc rád PSN.
Každopádně se těším až si s naším teamem zahrajeme, něco o čem v podstatě nic nevím
Hrál jsem myslím jen jedničku (pokud to bylo opravdu ono )
Upravil/a Whirt dne 26.08.2012 17:36
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.