Mopidu napsal:
Sakra, já teď opravdu odolávám té koupi, momentálně to totiž je v mých finančních schopnostech ale nechci od táty slyšet "Ty sis zas koupila hru?!!" takže jen sedím a furt dokola se dívám na trailer třeba si to můžu přát k narozkám, ty jsou za humny, ale to bych si to musela přát od babi a dědy protoževrodiče mi už prej něco koupili (a myslím že vím kde jevto schovaný, ale dívat se tam nebudu)
Chudák Mopi, právě jí mučí obchodní dům se svými slevami
Mopidu napsal:
Sakra, já teď opravdu odolávám té koupi, momentálně to totiž je v mých finančních schopnostech ale nechci od táty slyšet "Ty sis zas koupila hru?!!" takže jen sedím a furt dokola se dívám na trailer třeba si to můžu přát k narozkám, ty jsou za humny, ale to bych si to musela přát od babi a dědy protoževrodiče mi už prej něco koupili (a myslím že vím kde jevto schovaný, ale dívat se tam nebudu)
tak si kúp sama darček k narodeninám
You can kill yourself, or die trying...
nagasadowcz napsal:
Diego mění avatary s rychlostí, s jakou někteří mění podpisy
Já měním podpis tak jednou za měsíc Možná za týden
Macraschley1 napsal:
áha...
Já mám tady ten obličej ve tmě, na našem foru (teda na Alanovi Wakeovi) mám Barneyho Stinsona, a na gothicz.net jsem míval Daffyda Thomase z Malé Velké Británie...
Ten obličej je nejlepší - jak sme psali: my rádi zlověstné obličeje
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.