Hello my friends this is Hunter from Italy. Jistou náhdodou (vůbec sem to nezkoušel od tý doby co sem sem přijel) sem se připojil na internet. Pls pokračujte v nepoviném hlasování, které je na Cestopisech Rhogara a Nadarra. zatím je to: A) 1 B) 1. Jestli to skončí takhle automaticky se zvolí B).
Tak jsem se konečně pustil do té Areny. No, je to poněkud jiné než Skyrim Akorát mám problém s DOSboxem, a to že se mi občas při hraní podělají barvy. Děje se to jen, když mám hru fullscreen, když ji přepnu do okna, je to zas ok. Jenže v okně je to moc malé a nedá se to hrát a okno DOSboxu se nedá zvětšovat. Zkoušel jsem v nastavení kompatibility vypnout kompozici plochy a aeroschéma, dokonce i spustit to v režimu Win95, ale nepomohlo to. Nějaké nápady?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
V TESCu máj slevu na Mass Effect 3. Místo 500 je za 300. Musím se rychle k něčemu přivázat řetězem
K něčemu hodně pevnému, hodně pevným řetězem...
stačila by rána kladivem do hlavy
Ahoj lidi,co se tu dělo v předchozích 7 dnech?Je tu nějak moc nových témat a příběhů a já rozhodně nemám náladu všechno číst.(já teda doufám že se nic nestalo)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Whirt napsal:
Sakra Diego! Mrknu se na avatar a říkám si... Toho neznám
Mrknu se na nick říkám si, toho znám!
To jsme se o tomto nedávno s kamarády bavili- že když má člověk stejný avatar pět let a pak ho změní, že si ho hned pletou- člověk si zapamatovává vizuálně, takže jakmile vidí něco známého, v tomto případě onen avatar- naskočí mu okamžitě ten, který měl tento avatar třeba oněch pět let...
Whirt napsal:
To jsme se o tomto nedávno s kamarády bavili- že když má člověk stejný avatar pět let a pak ho změní, že si ho hned pletou- člověk si zapamatovává vizuálně, takže jakmile vidí něco známého, v tomto případě onen avatar- naskočí mu okamžitě ten, který měl tento avatar třeba oněch pět let...
Proto si nikdy neměním avatar a všude používám ten samý. Všichni hned ví, že jde stále o toho samého Whirta
Whirt napsal:
Proto si nikdy neměním avatar a všude používám ten samý. Všichni hned ví, že jde stále o toho samého Whirta
áha...
Já mám tady ten obličej ve tmě, na našem foru (teda na Alanovi Wakeovi) mám Barneyho Stinsona, a na gothicz.net jsem míval Daffyda Thomase z Malé Velké Británie...
Whirt napsal:
áha...
Já mám tady ten obličej ve tmě, na našem foru (teda na Alanovi Wakeovi) mám Barneyho Stinsona, a na gothicz.net jsem míval Daffyda Thomase z Malé Velké Británie...
já jsem schopnej si měnit avatara každých 10 minut
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
nagasadowcz napsal:
Diego mění avatary s rychlostí, s jakou někteří mění podpisy
Já měním podpis tak jednou za měsíc Možná za týden
Macraschley1 napsal:
áha...
Ten obličej je nejlepší - jak sme psali: my rádi zlověstné obličeje
nagasadowcz napsal:
Diego mění avatary s rychlostí, s jakou někteří mění podpisy
Já měním podpis tak jednou za měsíc Možná za týden
Macraschley1 napsal:
áha...
Ten obličej je nejlepší - jak sme psali: my rádi zlověstné obličeje
Sakra, já teď opravdu odolávám té koupi, momentálně to totiž je v mých finančních schopnostech ale nechci od táty slyšet "Ty sis zas koupila hru?!!" takže jen sedím a furt dokola se dívám na trailer třeba si to můžu přát k narozkám, ty jsou za humny, ale to bych si to musela přát od babi a dědy protoževrodiče mi už prej něco koupili (a myslím že vím kde jevto schovaný, ale dívat se tam nebudu)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.