Když jsem vystoupil z auta najednou začal silný déšť přišel jsem domů úplně promočenej, ale cítil jsem se jako Spartacus, který porazil v boji Theokolese a nad arénou se stahovala mračna a začal výtězný déšť. Ale vážně já to dokázal!! Pár lidí mi drželo palce, několik mi nevěřilo, někomu to je uprdele, ale i přes to se stávám řidičem a pravé peklo na silnicích začíná. Ještě jedou ale vážně jsem rád že to všichni dokázali!!!!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
tyvole, ten déšť zasranej mi nepřipomínejte... dneska ráno jedu do práce, smrťák na kolejích- hodina spoždění autobusů, čekal jsem hodinu na dešti, přijel jsem pozdě do práce a zasranej Hitler ( náš šéf ) mi nechtěl dát prachy...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
oktak ale není co psát ted třeba zase zhejtovat cenegu a bethesu
E: nebo neco o povídkách nebo proč ještě nejsou stripy
Upravil/a Leneren dne 22.08.2012 17:37
Tak jsem se v relativním zdraví vrátil do kraje českého.
Moje první slova v česku by se dala vyložit jako "Domove líbezný, jsem tak rád, že jsem zpět..."
Ve skutečnosti jsem však řekl cosi jako: "K.... já chci zpátky!"
Tak hurá, PC už je v pořádku. Akorát jsem zjistil, že instalační DVD od Win7 asi nemá bootovací sektor, protože se blbě vypálilo, takže to jdu teď shánět. Do večera už bych měl mít své PC opět v pořádku. Jdu na to, to zas bude otrava Ale stojí to za to.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.