zde se muzete kouknout na review Skyrimu....
nevim jak ostatni...ale uprimne hned po shlednuti minuty ani ne......WTF?????
Tohle ze ma bejt pokrok? nevim jakej je gamaplay(nehral jsem to) ale ta grafika? napr v 0.20 kouknete na tu krasne detailne vymodelovanou ruku a cosi kozeneho na predlokti....jako ja nechci super grafiku ala BF3...ale tohle?vypada to jako by se tam nedocitalo vubec nic...a grafika outdooru ani trochu nepripomina Skyrim....pravdepodobne(spis na 100%) je to na X360/PS3 ale i tak...je to hruza...a nektery textury je tam opravdu ostuda davat....to i Oblivion vypadal daleko lip....verim ale ze gameplay bude super...ale grafika(aspon na konzolich) zklamala a to dost....
ale co se mi hodne libi a jsem rad ze to tam nechali je fyzika veci okolo(nasadit nekomu hrnec nahlavu bude asi fajn ) chapu ze grafika nemuze bejt extra diky velikosti....ale doufam ze na PC budou detailnejsi textury...pac v nejakejch castech mi to prijde horsi jak oblivion :/
Upravil/a Kapr dne 10.11.2011 16:40
pekny...btw vsiml jsi si ze ta grafika u IGN vypada uplne jinak nez na Gametrailers?
joo u IGN videa v 4:37 cca....nejsou to ty zlatozelezny kur** co byly v Morrowindu?
Jinak ten mamut je dobrej a to predtim jak leti stovky ranec vysoko taky
Upravil/a Kapr dne 10.11.2011 17:43
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.