Na kazdy pad, warez tento fight nevyhral, dostupne je stale len DVD s hrou bez cracku a hra bude za cca 5 hodin na Steame unlocked.
Upravil/a Jeimy dne 10.11.2011 10:31
Nevyhral, lebo sa im nepodarilo rozsirit crack pred vydanim hry, co bol ich hlavny ciel a zdroj pocitu krivdy u tych, co si hru legalne kupuju (pirati to maju zadara a este pred nami...). A pisem o PC samozrejme.
Kapr napsal:
what? kolik je ti?5? k cemu by to asi tak bylo......
Pointa byla zda se nepochopena. Opet:-)
jo jasne....byla pochopena...ale tebou asi ne...k cemu by mi to bylo? jo je hrozne smutny protoze diky tomu ze si nemuzu vypalit nejakou sosku....tak hra nebude mit takovou grafiku a nebudu ji moct dohrat....
jedinej kdo nechape jsi ty.....chapes ze lidem co to stahujou je nejaka soska ci co uplne u p*****?
Jeimy napsal:
warezova verzia aka crack je vonku - trvalo to hodinu po vydani hry na steame, ale aspon ze to nebolo predtym
jo ale verze od 3DM/Ali123 takze pochybuju o funkcnosti a podle me budou muset udelat dalsi crack/fix a nebo pockat na nejakou lepsi groupu(usuzuju podle problemu co mel MW3)
deXter napsal:
Češtinou bych si takovou hru nekazil
Ja osobne si radeji hru vychutnam v cestine nez bych zapojoval mozkove bunky urcene k vnimani kras sveta do prekladu:-) Nejsem zase takovy lore fanatik TES aby mi vadily preklady mistopisu, jmen a podobne, naopak mi to cele prijde mnohem verohodnejsi a pohlcujici.
No podle toho jakej ten překlad bude. Když bude dobře udělanej jak už někdo zmiňoval třeba jako u pána prstenů tak by mi taky nevadil.. ale stejně si radši zvolím ve hře angličtinu a nebojím se toho že bych nějak moc namáhal mozek
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.