tak mě napadlo když už všichni mluvíme o hrách tak co aby každej řekl 1! jen 1 hru která ho nikdy neomrzí kterou chce hrát znovu a znovu za mě je to rozhodně zaklínač 1 a ted ty!
JEDNU?! JENOM JEDNU? To mám jako napsat JENOMJEDNU hru?
No, ale takhle je to lepší, než kdybych musel napsat dvě. Protože to by jsme se nikam nedostali
Takhle to je naštěstí jednoduchý, JEDNA hra ke který se pořád vracím (je jich samozřejmě víc), ta kterou mám nejradši je Morrowind
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
tak abych řekl jednu - tak asi Oblivion dohraju ho a po nějaké době zase můžu zahrát znova ale jinak je tu ještě dost a dost her a slyšel jsem dobře když tu někdo říkal vietcong 1 ? my s několika kámošema si občas zahrajem
E: jo a hlavně tam musí být Shivering Isles
Upravil/a scorpioncz dne 22.08.2012 14:08
scorpioncz napsal:
tak abych řekl jednu - tak asi Oblivion dohraju ho a po nějaké době zase můžu zahrát znova ale jinak je tu ještě dost a dost her a slyšel jsem dobře když tu někdo říkal vietcong 1 ? my s několika kámošema si občas zahrajem
scorpioncz napsal:
tím sis u mě zkazil pověsT!
Já to beru... Oblivion je dobrá hra (I když ji považuji za nejhorší díl série )
scorpioncz napsal:
tím sis u mě zkazil pověsT!
ale no tak já mám rád hodně her ale Oblivion dycky zapnu aspoň jednou do roka - jinak samozřejmě mám extra rád taky ME2 ( Mass Effect 2 né Metin 2 , který nemám rád ) zaklínač 1 byla taky dobrá ( taková temná atmosféra a mohl si tam jít kam chceš což u 2 omezili ) battlefield BC2 - ten jsem tam měl napsat spíš ale zrovna v tu chvíli mě nenapad ten jsem hrál skoro furt a teď si ho koupil kámoš tak ho pařím s ním - a MNOHO dalších her
Heroes III, hodně tomu pomohl datadisk Wake of Gods... S Heroesama II a III jsem začal v 3- 4. třídě a je mi 24... to už o něčem vypovídá, ne?
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
Heroes III, hodně tomu pomohl datadisk Wake of Gods... S Heroesama II a III jsem začal v 3- 4. třídě a je mi 24... to už o něčem vypovídá, ne?
Hmm... No, já nevím o čem to vypovídá, s čísly jsem si nikdy nerozuměl
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
koniaash napsal:
opravdu ne... i když je pravda, že to sme hráli hlavně II....pak sme u kámošem na penťáku 133 začali se starou III RoE a pak jsem si koupil za těžké prachy ( pro mě v tu dobu asi půl roku šetření ) SoD...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Jen jednu hru? Tak to nebude žádná protože her já mám ráda hodně kdybych to měla vyjmenovat konkrétně tak bychom tu byli do novýho roku, tak trochu obecně.
Mám ráda:
Mafiiánskou tématiku
Fantasy tématiku
simulátory
divnou tématiku
ničení
volné prostranství
strategie
easter eggy
Má vysněná hra by asi byla o mafiánech žijících ve fantasy světě s ničitelným prostředím s absolutně nepochopitelnou zápletkou s spousta odkazy na hvězdné války, Indiana Jonese a jiné filmy a hry Kdybyste měli chvilku času mohli by jste mi něco takového naprogramovat
zdobře, taková hra by asi byla zase až moc divná, ale aspoň 2 položky musí každá má hra splňovat (ale určitě by se našly i nějaké vyjímky)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.