Tak teď mě nasrali obrnění trolové Stál mě 500, táhnu se sním asi hodinu real času k mému domu aby mi ho hlídal, a zjistil jsem že po nějaké době kdy mu nedám rozkaz sám odejde. Ten chlap něco takového říkal jak jsem ho kupoval ale netušil jsem že tak brzo (po 5 herních hodinách )
BigNord napsal:
Tak teď mě nasrali obrnění trolové Stál mě 500, táhnu se sním asi hodinu real času k mému domu aby mi ho hlídal, a zjistil jsem že po nějaké době kdy mu nedám rozkaz sám odejde. Ten chlap něco takového říkal jak jsem ho kupoval ale netušil jsem že tak brzo (po 5 herních hodinách )
Já už dva měsíce mám Jordis Šermířku ze Samoty po dokončení linie pro jarla a koupení domu... Udělal jsem jí Dračí věci a Daedrické válečné kladivo a nestěžuje si
Tak, dawnguard dohrán za dawnguardy, a su celkem spokojenej. Final boss mě dal zabrat víc než Alduin, ale i tak to bylo celkem lehký (A ani jsem nepoužíval ten auriel's bow, ten je oproti mému ebony luku slabý). Ale celkově finální bitva v tom jejich hradě byla výborná, hodně mě to bavilo, ostatně jako celý datadisk. A hodně mě překvapilo že jsme potkali sněžné elfy v jejich normální podobě, ne jako falmery. A ta jejich zbroj je nádherná
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Řeknu ti to takhle. Já mám dawnguard ale warez. Hra mě zůstala v češtině, ale v takové posrané, semtam chyběli písmenka, diakritické písmenka chyběly taky. Takže sem si celou hru dal do angličtiny, nevim jestli to tak dělá všem
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Lidi, co nějaké komentáře k Dawnguardu? Jak se líbí vampire lord? Mě osobně trochu štve ta jeho extra síla (když si vezmu jak jsem si piloval mága a on VL je mnohem silnější už v základu ) trochu mě to odrazuje. Taky na vás lidé v posledním stádiu vampirismu neútočí nebo tam mám bug?
Tak já to už projel a celkem dlouhý hraní to teda je, ale že by to stálo za ty peníze no nevím. Na to kolik to DLC stojí a na poměry délky Skyrimu je toto fakt slabota.
Něco o Seraně
Kuše mám modované a můžu vyrábět deadrické. To je teprve síla.
Upravil/a czudik26 dne 22.08.2012 02:42
Chcem sa spytat budete prekladat hru DLC Skyrim Dawnguard ? Pytam sa preto lebo mam
zaujem o kupu vasej verzie Skyrim CZ ale digitalnej ktora sa aktivuje cez Steam. A
potom aj datadisk a ci to bude potom kompatibilne ?...... Takze neviem ci to budete
prekladat ?
Vdaka za odpoved
Odpoved je jasna tak si treba pocakat na CZ verziu
-----------------------------------------------------------------
Cenega mi odpisala
Dobry den,
ano, datadisk jiz mame dokonce prelozeny a nyni cekame na souhlas od Bethesdy, aby se
mohla hra vydat a konkretni termin vydani (neoficialni odhad je konec zari).
S pozdravem
Chalid Himmat
---------------------------------------------------------------------
Upravil/a sepilko dne 24.08.2012 11:57
Tak po dohrátí za Vampire Lorda pociťuju mírný zklamání. Už jen to jak je silnej docela zarazí.
Příběh povedený, to jo...ale...za ty peníze? Nevím nevím...
Všichni PS3 hráči by se měli radši něčeho chytnout.
Bethesda konečně přiznala jak jsou vlastně neschopní a pokud se toho neujme sama Sony tak Dawnguard a ani žádné další DLC pro PS3 nejspíš vůbec nevyjde.
Více zde http://www.euroga...bec-nebude a zde http://konzolista...ard-171129
Upravil/a Rappix dne 31.08.2012 14:08
Rappix napsal:
Všichni PS3 hráči by se měli radši něčeho chytnout.
Bethesda konečně přiznala jak jsou vlastně neschopní a pokud se toho neujme sama Sony tak Dawnguard a ani žádné další DLC pro PS3 nejspíš vůbec nevyjde.
Více zde http://www.euroga...bec-nebude a zde http://konzolista...ard-171129
Tak to je rána pod pás pre PS hráčov. Nemyslím si že Skyrim je až taký náročný že by ho PS3 s Dawnguardom nespustilo. Treba dúfať.
Upravil/a Sanued dne 31.08.2012 14:21
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.