Psijic order? Jeden monk od nich už ve hře je (a velmi mě zklamalo že mu nemůžu čornout róbu) ale archmág o nich nic nevěděl (dobře, skoro nic nevěděl) třeba se k nim budem moct přidat ( a naučí nás to kouzlo co stopne čas)
To už je staré od ohlášení dawnguardu. Poprvé to bylo označení pro DG ale pak to přejmenovali na Dawnguard a teď je to tu po druhé. Jenom pro info: Heartfire, někdy jako Hearthfire je v reálném světe Srpen. V TEs je tento měsíc spojovaný z nekromancií.
Já osobně bych uvítal datadisk se jménem Back to Cyrodill (alespoň rychlý povoz do Imperial city by úplně stačil) nebo Back to Morrowind. A nejlépe něco jako Everything before = DLC/Spíše plugin co přidává pár misí a vypracujete se k tomu jak začínáte Skyrim
Upravil/a BigNord dne 21.08.2012 18:23
hRDLA napsal:
A já furt nemám ani Dawnguard... jestli to tak půjde i s Hearthfinem, tak jim na to zhůry kašlu
jo už mě to taky štve - chci krabicovou verzi ale jestli nepůjde jinak tak aspoň tu ze steamu ( i když budu hledat nějakou tu kartu ) ale ona ani na steamu není a jinak bych se spíš vrátil do Imperial City
Upravil/a scorpioncz dne 21.08.2012 19:42
hRDLA napsal:
A já furt nemám ani Dawnguard... jestli to tak půjde i s Hearthfinem, tak jim na to zhůry kašlu
jo už mě to taky štve - chci krabicovou verzi ale jestli nepůjde jinak tak aspoň tu ze steamu ( i když budu hledat nějakou tu kartu ) ale ona ani na steamu není a jinak bych se spíš vrátil do Imperial City
Buď rád alespoň za to, já to nemám vůbec jak sehnat.
no já bych se musel dostat do 4 km vzdálenýho městečka a ani bych si nebyl jistej jestli to tam bude takže pokud nebude krabicovka tak to asi stejně mít nebudu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.