maxinik55 napsal:
BadWolfe, to je dobře. Včera ten tvůj zasekanej pyro to bylo něco
Dneska jsem sám zlikvidoval polovinu jedné vlny hned u toho místa odkud skáčou...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A já nevím jestli dnes budu moct, mám nějak zasekanej kompl. Zkusím ho asi restartovat, prootže teď jsem hrál Mount and Blade a občas se to sekalo, na kolik to jelo snímku nevím, ale mělo by to jet plynule, když hraju Skyrim na vysoký. A když nemám spuštěný skoro žádný program, počítač využívá téměř 50 % paměti RAM. Tak by to být nemělo, snad se vzpamatuje.
Btw. Lenerene, když se dívám na tu tvou fotku, někoho mě připomínáš .. neznáme se?
Upravil/a maxinik55 dne 21.08.2012 14:49
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
asi ne já jsem ze znojma jsem známý notorický psychopat
Jinak normálním jménem jsem:Miroslav Pacifikus Jan Markus Fiala ale to celý jméno tě asi nezajmá
Upravil/a Leneren dne 21.08.2012 15:08
Ze znojma? Tam jsem byl na začátku srpna Možná jsem tě někde zahlédl Míro Jinak na TF teda pudu, kompl jsem restartoval a všechno šlape
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
maxinik55 napsal:
Ze znojma? Tam jsem byl na začátku srpna Možná jsem tě někde zahlédl Míro Jinak na TF teda pudu, kompl jsem restartoval a všechno šlape
jako hodinky ??
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig
Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
maxinik55 napsal:
to je dobře ikdyž já bydlím v kuchařovicích do znojma jen na Gympl chodím teda zatím na zakladku po tomhle roce du na gympl jinak já jsem výraznej docela sem dost vysokej a vždycky ikdyž je 40stupnů mám kolem pasu mikinu a většinou chodím, v černým obleční košile a atd nejsou neobvyklý
jo taky mám v uších pořád sluchátka nebo a většinou se mnou chodijou 2-3 lidi
Upravil/a Leneren dne 21.08.2012 16:04
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.