Ale jako ku*va už! Vždyť to bylo včera co sem nevěříčně čučel do monitoru a z repráků se prvně ozývala slova: "But...! There's one they are fear; in their tounge he's Dovakhiin.... DRAGONBORN!" A ta hra vychází ta 3 a půl hodiny. Lidi, poďmě to zapít (Já si vezmu kolu z mrazáku).
Pro tuto příležitost si pouštím tuto písničku, ta melodie je prostě nádherná - I <3 Beatles
Upravil/a Honzas4400 dne 10.11.2011 21:28
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Asi budu ten frajer.... právě mi začal chcípat komp, takže ho musim vzít opravit.... NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
No a noťas mi to neutáhne
Upravil/a Honzas4400 dne 10.11.2011 21:40
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
@Scarz: No vypadá to, že se mi něco pokazilo přímo na hard-discu, ale doufám, že ne :/. PC mi z toho prostě zkolabovalo, jede jenom chvíli v nouzáku než mi to vyhodí Harddisk status BAD a zas to chcípne....Asi koupim nový PC, protože na Skyrim se snad už dýl čekat nedá!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.