sice moc dobře anglicky neumím ale z toho co přečtu to vypadá na dobrou hru a nevím jestli to tam někde je ale je už uvedená přibližná cena? já bych si ji asi koupil HW nároky ještě nejsou uvedeny?
Já jen jestli to rozjedu...
hmmmm.... zaregistravol sem se ted do bety takže uvidím ale vypadá to krásně...
a už bude na podzim hmmm...
v tu dobu má vyjít i Metro a Dishonered....uvidím
a taky se mi líbí že ti co chcou platit za lepší věci tak jim to hra moc neumožní aspon mě to neznevíhodní
a rozjedu to to je ještě lepší koupím ale nevíš jestli bude i krabicovka?
se mnou můžeš počítat ale nevím pokud to bude jen přes steam nebo jen při placení přes převod a taky je tobrý že za jedno zaplacení dostaneš 3 herní kódy takže se mnou počítej
Pokud vím, tak DayZ vyjde jako samostatná hra a ještě k tomu bude F2P, tak podle mě bude zbytečnost kupovat WarZ. Ale tak ukáže se, co bude lepší.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Já taky, kvůli tomu se těším na ten DayZ F2P. Left 4 Dead je taky dobrý, ale takovej survival jako DayZ to rozhodně není..
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Ten nápad se mi líbí, ale taky počkám až to vyjde a na následné recenze.. protože to teď zní jako napodobenina toho DayZ módu kterej jsem ještě nehrál.. Tak počkám a rozhodnu se jestli si vybrat Armu nebo tohle.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zdravím spolu přeživší apokalypsy. Jmenuji se hRDLA a spolu s českým youtuberem Adockem (www.youtube.com/A...) jsme se rozhodli založit klan pro nadcházející hru WarZ pro české a slovenské hráče.
Hledáme přeživší:
- 15+ (výjimky mohou být uděleny)
- alespoň trochu ponětí, co je to taktika
- schopnost spolupracovat
- funkční mikrofon a sluchátka
- skype/steam účet (v budoucnu možná i teamspeak)
Budeme hrát jak hardcore, tak i normal a převážně PvE (postupem času se to však může změnit) a snažíme se vytvořit příjemnou komunitu. Nebudeme od vás vyžadovat žádné určité povolání ve hře (jako sběrač, průzkumník atd.), pokud sami nebudete chtít.
Když budete mít zájem tak se hlašte na jejich forum, ale pro vstup na tento odkaz musíte být registrovní. http://forums.the...CH-SLOVAK)
Upravil/a hRDLA dne 09.09.2012 18:36
sikula Hrdlo ..ja se uz do bety hlasil ale zatim mam smulu .. a co rikas na porovnani War Z a Day Z ,prvni mi prijde lepsi nebo spis o zvyku jako obyc strilecka... narozdil od druheho zminovaneho coz je zase moc arma styl.kterej mi moc nesedi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.