Barryfon napsal:
jak jsem na tom? se ani neptejte.. posledni dva dny sem jak na trni a zhorsuje se to..
Uz mam pres tejden zvoneni na mobilu Skyrim Main Theme a na esemesku dragon shout
Za 1 den 5 hodin a tak dále ....... vyjde SKYRIM!!!!!!!!Kdo se na Skyrim netěší ať, víte co ne?
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
Pokud se zadaří, pojedu zítra na půlnoční prodej, dovleču si domů Skyrim, lupnu do mechaniky a..... "litujeme, ale médium nelze přečíst, opakujte akci nebo informujte svého prodejce"
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Taky mám oznámení. Mě psal gameleader - že je jistota, že mi to přijde PPLkem v pátek- vidím to tak, že do pondělí čekat nebudu. . .
Upravil/a MortuusDominus dne 10.11.2011 01:35
Jeeej uz mam Skyrim dnes vecer sme sli do jedneho obchodu a tam ho dali do predaja skorej (byvam v Holandsku) ....spravila som si Nordku prvy quest mam za sebou a zorvyjalo sa to uplne inak ako na tych spoileroch alebo tak proste som robila iny quest.... budem zlodej jee a uplne vsedko vyzera UCHVATNE ...som to do teraz hrala az kym uz sa mi nezatvarali oci a este vam som sa chcela "pofrajerit" hihi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.