Jednoznacne Mass Effect(1,2,3) to je moje srdcovka, taky TES(Oblivion,Skyrim) a potom jeste nejake ty Fallouty, ale kdybych mel odbocit od RPG tak:Max Payne 3, Super Meat Boy, Minecraft, Sniper Elite V2 to je bozi hra a pak jeste trochu HL2
Hrávala jsem Diablo, Oblivion mě moc nechytl, chvilku Mass Efect II, Fallout ale ten mě taky nechytl a ještě Mafii II (bohužel jedničku jsem ještě nevyzkoušela) Zkrátka není nad Skyrim. A pokud odbočím tak Minecraft (samozřejmě), the Sims když mám volný den, Heroes jsem hrála všechny díly i když je ta hra pomalu starší než já (mimochodem taky vás štve v nejnovějším heroes to zobrazování měst? Jako porovnejte to s předchozím dílem), plant VS zombies (vím že je to pro menší děti ale mě to prostě chytlo), Spore jsem kdysi hrávala a stále hraju a někdy si zavzpomínám co jsem hrávala jako malá a zahraju si Harryho Pottera II (i když nejsem zrovna Potterovskej fanda tak tuhle hru jsem mívala opravdu ráda)
P.S. Tu Mafii jsem nevěděla kam zařadit a přesto že můžete hrát jen za 1 postavu jsem ji dala do RPG protože jsem se vždycky dokázala s Vitem (i přesto že nesnáším sprostý slova a on teda v českým překladu nadává furt) nějak sžít i když s ním nemám nic společného. To Mafii odlučuje od her které jsou zařazeny v kategorii ostatní
Fallout 1 to je moje srdcovka. Je to první kterou sem hrála na ještě starým IBM s procesorem kterej by SKYRIM usmažil . Jinak se mi líbilo diablo, Icewind dale, Oblivion, Command and conquer
jo hosi tak to ste na spatnym forku asi .. to ja znam hafo holek co hraji hl wow nebo strilecky..jinak byl proveden pruskum a hracek je asi 48% ..jinak prumerny vek hracu je 24-36 let ..jinak jeste paradni hra Vietcong
ženské nemají co hrát hry! mají na nás dělat, nosit nám jídlo a pití, my se jim za to odvděčíme tak, že půjdeme do světové války ne dámy tak jsem to nemyslel, vážně
jinak co taková otázka dělá tady na tomhle tématu, je mi též záhadou.
Jinak ke hrám- zapalte Risen II! těšil sem se na piráty a tak ale jak tam nahodim cz, hra prostě neloaduje savy! eště že to bylo ( vzhloedem k tématu hry doccela příhodně ) "upirátěný"
koniaash napsal:
ženské nemají co hrát hry! mají na nás dělat, nosit nám jídlo a pití, my se jim za to odvděčíme tak, že půjdeme do světové války ne dámy tak jsem to nemyslel, vážně
Jinak ke hrám- zapalte Risen II! těšil sem se na piráty a tak ale jak tam nahodim cz, hra prostě neloaduje savy! eště že to bylo ( vzhloedem k tématu hry doccela příhodně ) "upirátěný"
než jsi řek že si děláš srandu jsem se opravdu naštvala Jsem holka, ráda hraju a hlavně NIKOMU nosit pití nebudu (kromě mě, mýho táty a sourozenců - ano lidi, tady vidíte že i když jste nejstarší dítě, musíte svým sourozencům nosit pití ) omlouvám se za OT
jj ja som tiež dobrá závisláčka ale iné RPG moc nemusím. kedysi som hrala diablo 2 ale len preto že komp u starkej nevedel okrem toho a unreal touramentu rozbehať absolútne nič
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
koniaash napsal:
Taky sem se dost naštvala.
No jak tak koukám, bych si asi měla zahrát Morrowind co ?
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Aktuálně už na hry nemám moc času, ale když jsem ještě hrál, tak jsem byl blázen do série Gothic (info: www.gothicz.net ) a do série Risen ( www.risen.cz) - Obě série jsou RPG, a jsou dle mého skromného úsudku velice podařené. Alespoň vždy první díly od každé série
Další hrou, která mě velice uchvátila je Alan Wake.
Nejedná se o čistokrevné RPG- je to kombinace hororu, akční hry a z části střílečky.
Tuto hru bych označil za "srdcovou"...
koniaash napsal:
Taky sem se dost naštvala.
No jak tak koukám, bych si asi měla zahrát Morrowind co ?
Morr bys si měl zahrát každý, (to je zase moje srdcovka)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Morrowind je najlepsi diel TES serie(nie skyrim nie je ani nahodou lepsi),kot sa povazuje za fanusika TES ho nesmie minut
a ako som si myslel prevazna vacsina z vas je rozmaznana dnesnou grafikou a tie najlepsie RPG tu hrali mozno 5 ludia... (fallout 1,2, BG1,2,Morrowind.....)
No tak kromě Skyrimu hraju spoustu RPGček. Morrowind (nej), pak Oblivion, Gothic 1,2,3, Risen, Drakensang (moc mě nechytl),
TES:Arena, KOTOR, Lord of the Rings Third Age,Two Worlds 1,2 pak Mass Efect série, no a pak rozhodně WoWWotlk (free).
Edit: Arcania Gothic 4 je hnus, to ani neni RPG.
Edit 2: A Málem sem zapoměl na Witchera 1 a 2. (2- nejlepší příběh) (teď čtu knihu)
Upravil/a dragonlord dne 18.08.2012 20:48
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
no tak já jsem hrál Mass Effect sérii ( tu trojku s tím novým koncem teprve dohrávám ) Dragon Age sérii ( bohužel jsem si tam nedal savy z 1 ) the witcher sérii ( taky jsem si tam nedal savy ) a určitě tam byli i další na který si teďka nevzpomenu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.