Taky by mě zajímalo.
Vždyť to není nějak strašidelné a ani tam nejsou moc sprostá slova. Maximálně žeby jim vadily useknuté končetiny a rozčtvrcená těla, apod.....
Taky by mě zajímalo.
Vždyť to není nějak strašidelné a ani tam nejsou moc sprostá slova. Maximálně žeby jim vadily useknuté končetiny a rozčtvrcená těla, apod.....
Tak občas jsem tam měl dobrý bobky, třeba při procházení metra atd. Jinak sprostá slova ani ne, nějaké to kur** a takhle, ale to patří k životu
Taky by mě zajímalo.
Tak občas jsem tam měl dobrý bobky, třeba při procházení metra atd. Jinak sprostá slova ani ne, nějaké to kur** a takhle, ale to patří k životu
Právě ty useknuté končetiny a rozčtvrcená těla jim vadí Jednou za čas useknout hlavu ve Skyrimu je v pohodě, ale kopat do mrtvoly dokud se jí něco neurve (což by mě ale náramně bavilo a pak bych si s tou končetinou hrála ) to už by nepřežili
Taky by mě zajímalo.
Právě ty useknuté končetiny a rozčtvrcená těla jim vadí Jednou za čas useknout hlavu ve Skyrimu je v pohodě, ale kopat do mrtvoly dokud se jí něco neurve (což by mě ale náramně bavilo a pak bych si s tou končetinou hrála ) to už by nepřežili
Oni to hrají stebou, že si těhlech věcí všímají? To našim je tohleto docela jedno
No, táta někdy něco hraje, ale moje hry většinou ne. Větší problém je ten že máme (krom tátovýho notebooku kterýho nám nechce půjčit) jen jeden počítač a ten je v ložnici rodičů (býval v obýváku, ale kvůli přestavbě se musel přesunout a nikomu se pak nechtělo všechny ty kabely znovu tahat do obýváku ) a tam skoro furt někdo je. I teď si za mnou máma cosi čte a sem tam prostě se podívají co hraju. Takže FNV si asi zahraju nejdřív jak dostanu vlastní notebook (za 5 let vám řeknu )
Mopidu napsal:
No, táta někdy něco hraje, ale moje hry většinou ne. Větší problém je ten že máme (krom tátovýho notebooku kterýho nám nechce půjčit) jen jeden počítač a ten je v ložnici rodičů (býval v obýváku, ale kvůli přestavbě se musel přesunout a nikomu se pak nechtělo všechny ty kabely znovu tahat do obýváku ) a tam skoro furt někdo je. I teď si za mnou máma cosi čte a sem tam prostě se podívají co hraju. Takže FNV si asi zahraju nejdřív jak dostanu vlastní notebook (za 5 let vám řeknu )
Já Fallouty miluju, jen mě mrzí že ten hlavní příběh není moc dlouhý a pak mě taky štve ta mimika obličejů Hlavní je že víš, že si ho jednou zahraješ ne? A jestli nejsi lenoška, tak si to do toho obýváku přenes sama
Právě jsem dohrál dlc Lonesome Road a můžu jen doporučit, po slabém Honest Hearths (30%) a vysoce nadprůměrném Old World Blues (70%) mě VELMI zaujalo a nadchlo, dozvíte se plno věcí o své minulosti a rozhodnete o své budoucnosti (ano vím, nic neříkající, ale nechci házet SPOILERY) a nemůžu jinak než dát 95%, jelikož to mohlo být o kápánek delší. Už mi zbývá jen Dead Money, tak uvidíme jestli překoná Lonesome Road.
Prosím Vás pěkně není tu mezi Vámi nějaký expert na Fallouty?? : o ) Rád bych si zahrál Fallout New Vegas, ale nedokážu ji spustit. Jen začne probíhat úvodní videosekvence a u čtvrtého obrázku ( týpek v přilbě s maskou a revolverem v pazouře ) se to zastaví a musím to vypnout přes správce úloh, který říká, že Fallout New Vegas neodpovídá... Mám originál - Ultimate Edition koupenou na muve aktivovanou na Steamu.... Užívám Windows 7 Ultimate. Zatím se mi nikde nepodařilo najít nic, co by mi mohlo pomoci.... Mašina mi v pohodě zvládá mnohem náročnější a novější hry, takže HáWéčkem to asi nebude... Dokážete mi někdo poradit? Předem díky ! : o )
Upravil/a SeveruS dne 29.03.2015 01:01
Špatně.. : o (
Už vím, že problém je možná v češtině....
Když hru ve vlastnostech přepnu do angliny, tak ji spustím...
Je trochu divné, že když otevřu DATA v launcheru, tak soubor FalloutNV.esm je trvale zafajfkovaný a nelze na tom nic změnit, ať už mám nastavenou lokalizaci jakoukoli....
V anglině mi to prostě jede i itemy z DLC se načtou...... a to ani nemám DLC zaškrtlá v DATA.....
nějaký nápad? : o ) Krom hraní v AJ ????
Upravil/a SeveruS dne 29.03.2015 13:46
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.