Tak jsem hrál Obla a je zvláštní zas přivykat tomu starému noému systému oproti Skyrimu A ten leveling je tam fakt na hovno. Ale jinak je to super, no. Jdu zas pro změnu na Skyrim, vypadá to, že budu různě pendlovat. Btw, to čekání na upíří Dawnguard mě dohnalo k tomu, že asi nainstaluju Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Kdo nezná a má rád upíry, doporučuju, jedno z nej RPG Sorry za OT.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jinak k tématu:
Sakra! Já furt jako skok mačkám mezerník a na použití E! To to nemohli ve Skyrimu udělat jak v Oblu? Ach jo, zase zvykání na další ovládání
Já to dycky přenastavím a jak vypnu a zapnu hru tak to mám zas na defaultu já už jsem to i přestala přenastavovat, sice skáču předvkaždýma dveřma, ale to se vyřeší
Já myslim že oblivion je stále jedna z nej the elder scrolls her a v mnoha ohledech se skyrimu vyrovná, ale jelikož mám rád zimu, hory, sníh, tajgu a tundru skyrim na mě prostě svou atmoškou působí líp (neřikam že jí Obl má špatnou)
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
Já když jsem to teď zahrál, tak jsem si taky řekl, že ten Skyrim je přece jen lepší hra. Ale Obl je klasika, která mě k TES přivedla a je fajn si ho občas z nostalgie zahrát znovu.
P.S.: OT=SPAM, ne?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele lidi, tohle je fakt srandovní věc v Oblivionu :
1. Najděte si Khajiita/ku (na těch to vypadá nejsrandovněji, hlavně nevolte argoniana, protože jak každý ví tak v Oblu jim zřejmě mimické svaly chybí)
2. Zapněte přesvědčovací minihru
3. Myší najeďte na jednotlivé čtvrtiny "koláče" a zjistěte si u čeho se nejvíc směje a u čeho se mračí (z toho zamračenýho výrazu u khajiitů fakt nemůžu )
4. Teď ty dva rychle střídejte a užívejte si pohledu na ksichty co ten khajiit dělá (já vím že je to trochu blbá zábava, ale prostě to jak se ksichtí je k popukání s já tohle vydržela dělat asi půl hodiny )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.