Čau lidi scháním nějaké nové RPG a myslím, že by jste mi mohli trochu pomoct jelikož jsem, už fakt zoufalej.
Nejraději bych chtěl něco fantasy (scifi nepište vůbec, nemá to cenu stejně bych to nehrál ). Jo a s českejma titulkama.
Pište cokoliv co by za to stálo.
Dragon age (jedna z nej her, pro mě lepší i než Skyrim), Witcher (mě to moc nebavilo, ale podle ostatních je to super RPG), nebo Gothic, klasika. A napsal bych Mass Effect, ale když to sci fi nechceš..
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Já mohu doporučit Dragon Age I opravdu v něčem překoná i skyrim.
Jediné co bych DA vytkl je to,že trpaslíci nemůžou bejt mágové
Upravil/a Vitek222 dne 10.08.2012 21:08
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Možná trošku starší, ale dobré RPG je Two Worlds- je to hodně rozsáhlé rpg(skoro jako Skyrim), akorát mi tam vadilo zbytečně moc nepřátel. Jinak to mělo pěkný příběh.Dále- Dvojka mě zklamala v tom, že byla krátká a málo volného prostoru na procházení jeskyní, měst(velmi málo), atd....
Diablo III... Kup a běž farmit aby si pak ode mně koupil 2h kuš za 20 M (Kterou jsem mimochodem dostal od kámoše free )
Upravil/a BigNord dne 10.08.2012 22:11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.