Jestli chcete tak vám sem hodím i trailer na polní boje. Jinak BTW ještě mě tak namátkou napadlo: Ve městě vás můžou přepadnout zloději, klidně se vám může stát, že když prohrajete bitvu, tak můžete být v zajetí pěkně dlouho než vás někdo vysvobodí nebo vyplatí. Máte zde i několik hrdinů se schopnostmi stejně jako vy. Vojsku je možno udávat rozkazy typu: lučištníci deset kroků v před, pěchota roztáhnou, všichni za mnou etc.
hRDLO, díky moc za skvělý tip. Na steamu jsem si stáhl demo a zkusil jsem dvě custom battle a trénink. Bojový systém je fakt perfektní. Možná by se to ještě lépe ovládalo místo pohyby myši, tak šipkami na klávesnici (nebylo to takhle v Gothicu 2?), ale i tak se to ovládá velice příjemně. Teď stahuji plnou verzi, a až bude ve slevě na steamu tak si to asi koupím, ještě uvidím, ale na první pohled mě ta hra zaujala.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
ak mas rad rpg zo starej skoly ber drakensang alebo legend of grimrock, ak chces hru so zaujimavymi subojmi a otvorenym sevetm tak KoA(necakaj vsak ziadny skvely pribeh),ak by si chcel fable(volnost rozhodovania,dobry pribeh,suboje......) tak odporucam Fable The Lost Chapters(2ka je len na konzole a 3ka je slaba), inkvizitora som nehral.....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.