To nevadí, jestli se připojíme na nějakej náhodnej server kde už někdo bude hrát, tak tam může byt klidně i víc scoutů. Ale klidně pudu za snipera, za toho mě to de asi nejlíp.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Vážně? To dělá hodně lidem, já to měl včera za 6 minut, dnes ráno za 5 sekund a dnes odpoledne za 4 minuty mám celkem štěstí. btw. já medic nebudu, absolutně mě to za něj nebaví.
Ale ta kuše je celkem dobrá, když máš dobrou mušku tak tím můžeš někoho spolehlivě zabít, a když omylem trefíš spoluhráče, tak ho vyhealuješ. A je jasný že medic nebude mít nějaký zbraně hromadnýho ničení, je to přecijen člen týmu, který má bolesti zbavovat, ne ji přinášet
Upravil/a maxinik55 dne 17.08.2012 22:03
Zítra budu mít celý den volno, tak kdo by chtěl, mohli bychom něco zahrát. Ať už kooperaci, nebo kterýkoli jiný mód (nebo medieval ). A změnil jsem názor, klidně bych šel i za toho medica, kdyby se ke mně přidal nějaký silný heavy. To je pak smrtelná kombinace, dnes se mi to vyplatilo když jsem s kámošem vyhrál tu kooperaci (konečně ) . Celá hra za medica a šlo to hladce.
Ale připrav se že se ti to bude dlouho stahovat. Na hru vyšlo nespočet updatů, a téměř každý den něco nového vyjde. Mě se samotné updaty při rychlosti téměř 2 mb/s stahovali dost dlouho, a to jsem hru instaloval z DVD.
Ale s tim neumíš nic umět proboha Jenom stáhneš, nainstaluješ, regneš se, stáhneš TF2 a je to. Je to lehký http://store.stea...Nothing is true, everything is permitted.
Tak já bych si možná zjistil o čem to je, a pak bych si to možná mohl zkusit stáhnout - s mým připojením čekejte, že to bude za 10 dní...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dobře ty Tak až to budeš mít stažený dej vědět, a zahrajem
BadWolf: V podstatě je to multiplayerová týmová akce. Ale nemáš to třeba jak CS, máš zde 9 různých postav, každá má jiné zbraně a vlastnosti a ještě k tomu si můžeš vycraftit nespočet nových předmětů.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.