Zdravím, určitě každý znáte tuto masivní akční onlineovku. A jak možná víte, teď vyšel nový co-op mód "Mann vs. Machine", kde tým o 6 hráčích bojuje proti hordě různorodých robotů (vycházejících z původních postav) . Tak mě napadlo, kdo zde vlastní TF2 a hraje ho, mohli bysme uspořádat nějakou tu hru, ne? Ale upozorňuji, pouze pro 6 postav, ostatní by museli být spectatoři A když už tu to téma je, můžete zde o něm kecat. Snad to nevadí že to vůbec nesouvisí se Skyrimem. Je zde i téma třeba pro Limbo, tak nevidím důvod proč ne pro TF2.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
TF2 je sranda a taky sem koukal na ten co-op, jen to nemám s kym hrát, takže sem naopak rád žes to založil to téma páč bych to moc rád zkusil, stačí říct Skype a domluvíme se
Takže už jsem celkem 4, ještě by to chtělo další 2 a budeme kompletní, pak se domluvíme kdy si zahrajem, a bude to.
maxinik55 napsal:
Takže už jsem celkem 4, ještě by to chtělo další 2 a budeme kompletní, pak se domluvíme kdy si zahrajem, a bude to.
ehm to se dá stáhnout na steamu že jo ? mám nějaký kamarády kteří to hrají ale zatím jsem neměl čas to stahovat ( jako spoustu dalších věcí ) takže možná kdybych měl čas tak bych to stáhnul a zkusil
a proč jen co.op??? můžeme si zahrát kdykoliv já sice hraju výhradně na jedný mapě protože je boží(né kecám hraju i na jinejch ale tady mě to baví nejvíc) - totiž na nighteam.com ctf_turbine 24/7 tak tam někdy přiďte na Steamu mám profilovku V jako Vendetta maska a jmenuju se VeritasCZ ))
Počkat vlastně, já zapoměl že ono už to je F2P! Takže jo, můžeš si to stáhnout na steamu. Myslím že je to nejlepší F2P hra co existuje.
Nerevar napsal:
a proč jen co.op??? můžeme si zahrát kdykoliv já sice hraju výhradně na jedný mapě protože je boží(né kecám hraju i na jinejch ale tady mě to baví nejvíc) - totiž na nighteam.com ctf_turbine 24/7 tak tam někdy přiďte na Steamu mám profilovku V jako Vendetta maska a jmenuju se VeritasCZ ))
Protože coop je žhavá novinka a je to ukrutně zábavný.. i když se tam moc nevyplatí můj sniper lučištník :/ ale můžem zahrát i normálně.. nebo abysme navodili trochu tu Skyrim atmosféru, můžeme si zahrát středověkej mód. Tam se vyplatí mít lučištníka . Jinak já mám nejradši asi payload, a to konkrétně mapu Badwater. Ta mě za 2 roky ještě neomrzela
Tak, kdo by si mě chtěl přidat na Steam: maxinik55 --cz--
Upravil/a maxinik55 dne 19.08.2012 17:50
A ještě, hráli bysme normální mód, nebo ten prémiový? Je to stejné, až na to že v tom prémiovém dostanete speciální itemy na konci, a taky je to trochu těžši a musíte si za necelé euro koupit takovej tiket abyste to mohli hrát. Já jeden mám protože to s kámošem teď celkem často hrajem.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.