Jaký styl boje budete mít? Já osobně jsem na rozpacích..chci být po zuby v plátové zbroji to vím jistě, destruktivní magie je taky mou silnou stránkou, jen nevím, jestli by bylo lepší meč a štít, nebo dvě zbraně v ruce Sekera + meč, 2 meče Ale vzhledem k tomu, že to bude Nord, tak nejspíš meč a štít, co myslíte
Jenom tak pro info http://skyrim.4fa...ead_id=134Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Stealth luk, čepele, dýky + alchymie - jedy proti silnějším nepřátelům, magie iluzí jestli bude kouzlo neviditelnost, lehká zbroj a kápě tiše se plížit ve stínech a podřezávat krky.
1. Vyběhnu z města naprosto nahý (ne proto, že by mě bavilo koukat se na vymakané pozadí mého Dragonborna)
2. Nastavím si na obě ruce různá kouzla
3. A budu lítat a zabíjet jako Richard z LfG
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.