Já? Samozřejmě! Jak mě můžeš urazit myšlenkou, že jsem nepil?
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Je mi jedno o čem tato konverzace je,ale já píšu,že na 7 dní ode mě neuvidíte ani příspěvek(dovolená).Tak se o mě nebojte.Aby jste pak nepsaly že jsem bez ohlášení zmizel
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
koniaash napsal:
Já? Samozřejmě! Jak mě můžeš urazit myšlenkou, že jsem nepil?
vědšinu uráží opak ty jsi dnes něják vrlý
mám osmé a dvě deci vodky... ale za hodinu musím mazat... nějak se mi nechce
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Vitek222 napsal:
Je mi jedno o čem tato konverzace je,ale já píšu,že na 7 dní ode mě neuvidíte ani příspěvek(dovolená).Tak se o mě nebojte.Aby jste pak nepsaly že jsem bez ohlášení zmizel
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
[quote]Whirt napsal:
Lidi... Už mě zase začíná ovládat Wierd Al-ománie
dobrá, já mám ovšem nejradši tu o Star Wars... "
Oh
My my this here Anakin guy
May be Vader someday later
Now he's just a small fry
He left his home
And kissed his mommy goodbye
Sayin'
"Soon I'm gonna be a Jedi"
"Soon I'm gonna be a Jedi"
ta má taky něco do sebe Ta ala Sharon je supr...
EDIT k mému putování dlc Lonesome Road k FNV: Právě jsem odbouchnul hlavici na mostě a vytvořil si provizorní přemostění abych se dostal do opuštěných tunelů. Teď jenom slyším hluboké vrčení a bojím se jít dál .
BTW: Zajímá to někoho, nebo si to mám nechat pro sebe?
hRDLA napsal:
EDIT k mému putování dlc Lonesome Road k FNV: Právě jsem odbouchnul hlavici na mostě a vytvořil si provizorní přemostění abych se dostal do opuštěných tunelů. Teď jenom slyším hluboké vrčení a bojím se jít dál .
BTW: Zajímá to někoho, nebo si to mám nechat pro sebe?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.