Aurelius napsal:
Lenerene, bude dnes Myths?
Já jen jestli mám sedět u PC nebo jít k TV
nemám na dnešek kompletní skupinu takže asi ne.....
Proč musí být skupina kompletní
Já bych si docela zahrál - kdyby to muselo být po skupinách, tak si potom téměř nezahrajem...
Co takhle dát do skupiny někoho, kdo hrál včera
Lord Rade napsal:
No já třeba budu mít příští rok auto tak by nebyl problém zajet pro ostatní při cestě.. a takhle by to mohlo udělat víc lidí a v nějakym počtu se sejít by bylo reálný, ale určitě by nás nebylo zas tolik..
Jo to by šlo - příští rok budu mít auto už také k dispozici, takže během mých 72 km, bych mohl vyzvednout ty kteří by byli po cestě (popř. bych si mohl i kousek zajet )
a kde by ten sraz teda event. byl? Do Čierne nad Tisou moc lidí nepojede...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Whirt napsal:
Rozhodli jsme se pro geografický střed republiky - Číhošť
Tam byl ten slavnej komunistickej proces s Čihošťským zázrakem, ne? A kde to u Pána Cest, vůbec je? Platí se tam ještě penězi, nebo ekvivalentem v žabích kůžích? ( Trocha pražského šovinismu )
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Whirt napsal:
Rozhodli jsme se pro geografický střed republiky - Číhošť
Tam byl ten slavnej komunistickej proces s Čihošťským zázrakem, ne? A kde to u Pána Cest, vůbec je? Platí se tam ještě penězi, nebo ekvivalentem v žabích kůžích? ( Trocha pražského šovinismu )
Lord Rade napsal:
No já třeba budu mít příští rok auto tak by nebyl problém zajet pro ostatní při cestě.. a takhle by to mohlo udělat víc lidí a v nějakym počtu se sejít by bylo reálný, ale určitě by nás nebylo zas tolik..
no, já tady taky machruju, ale je pravda, že do konce prázdnin se mě šéf pokouší zabít a píše mi šichty, že by to umořilo galejníka... Co takhle vymyslet něěco menšího třeba ve středních čechách?
koniaash napsal:
no, já tady taky machruju, ale je pravda, že do konce prázdnin se mě šéf pokouší zabít a píše mi šichty, že by to umořilo galejníka... Co takhle vymyslet něěco menšího třeba ve středních čechách?
Jo to asi nepude, jelikož většina fora je z moravy nebo jihovýchodních čech.
koniaash napsal:
Mě je to celkem jedno, kde to bude....přijedu kamkoliv.
hRDLA napsal:
Jdu vyvenčit svojí válečnou fenu (žádný dvojsmysly), za chílu jsem zpět.
a na TOHLE nechceš dvojsmysly?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.