Já nemám až tak skupinu spíš styl a to je převážně dubstep a to hlavně tvrdej ale snesu i jinej kybych měl jmenovat koho posloucham tak Skrillex, UKF, Modestep atd. atd. a potom různý remixi třeba jako je ten ve videu a tak Ale občas poslouchám i vámy tak nenáviděnej rap ale jenom americkej a starej ty sr@čky co dneska produkujou už se mi nelíběj YouTube Video ">
Oblíbená skupina? Žádná. Oblíbený styl? Žádný. Co poslouchám? Nic. Ne, tak občas si pustím nějaký ten soundtrack, občas nějakou tu písničku co uslyším v rádiu a náhodou se mě líbí ať už je to jakejkoliv styl. Jinak vyloženě nic oblíbenýho nemám
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Skupina?Ne!Styl?Ne!Mě je úplně jedno co poslouchám,ale nesnesu Biebra,Hip Hop a Rap.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Pro mě je nejlepší Pink Floyd a jsem zklamanej, že to tu za 8 stránek ani jednou nepadlo To je geniální muzika Jinak Nirvana, Ozzy, The Doors, potom ten metal kterej tu většinou píšete a punk se mi líbí. Nevadí mi dechovky, nebo vážná hudba. A zaujal mě tento song s hlubkým textem:[youtube]
Taktéž nemám oblíbenou skupinu, ale v poslední době hodně poslouchám především soundtracky - takže žádná skupina...
Kromě toho, že neustále poslouchám soundtracky z TES a Doctora Who, tak se mi k nim připojil soundtrack z Torchwoodu, jenž sem začal poslouchat zrovnika včera - Murray Gold je prostě machr
Mám rád prostě starej dobrej Rock.. pak taky Metal. Jak už jsem psal těch skupin co mám rád je víc, tak je sem vypisovat nebudu.. Místo toho vám sem hodím skladbu od zapomenuté české kapely, kterou jsem našel u dědy, když jsem byl malej a poslouchal ji ze srandy. Pořád je skvělá :
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
výborné... Tak eště jedna od nich, předminulé album, jiný zpěvák
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Já si bohužel nic poslechnout nemůžu... nějak se mi pokazila ta zásuvka kam se dávaj sluchátka, takže mi bez nich nejde zvuk.. a navíc jsem zničil už 3 sluchátka v tomto roce, takže už nemám ani je :/
edit: aha takže si toho kmotra bez nich nepustím... jdu psát..
Upravil/a Lord Rade dne 03.09.2012 21:48
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.