to Karlos: Karlosi tvůj problém a i dalších je ten, že jste pod vlivem ne úplňku, ale marketingu firem, uvedu jednoduchý příklad: Intel výrazně finančně podpoří vývoj hry Skyrim a na oplátku požaduje aby marketingové oddělení Bethesdy propagovalo jejich cpu, a jaké? no přece ty nejdražší aby se Intelu investice vrátila, takže v prvním tahu se vypustí mezi hráče informace o doporučených HW požadavcích (doporučujeme 4jádro), v dalším tahu se na krabici hry nalepí nálepka "fourcore Intel for best performance" a v neposlední řadě dobře zaplacený pisálek napíše preview, kde na závěr uvede, že se 4 jádrem si určitě zahrají i ti nejnáročnější hráči - a výsledek, hromady lidí rychle utíkaj do obchodů a kupujou a kupujou i to , co vlastně nepotřebují, nutno podotknout, že ve finále jsou nakonec všichni spokojeni - vítej ve světě byznysu
Upravil/a Marien dne 08.11.2011 14:54
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
já pod žádným vlivem nejsem. jen píšu co čtu. stejně nikdo skyrim na pc ještě nehrál tak jak tu někdo může říct že mu bude stačit to a to..
a nikam mě vítat nemusíš
nejsem ovce co kupuje vše co mu řeknou v reklamě že je ultramegacool a musim to mít..
bulldozer zas takovej fail neni, v aplikacích co využijou víc jader je dobrej (práce s videem, grafikou atd.) ale na hry je nic moc.. kdyby stál o něco míň tak by to byl celkem dobrej kauf.. ale za cenu 2500k je to opravdu FAIL
Upravil/a deXter dne 08.11.2011 16:01
splňuju doporučené nároky až na procesor,ten mám
AMD Phenom II X4 N950 Quad Core 2,1 Ghz,a pro doplnění
win 7 64bit
grafika:AMD radeon HD 6650M 1gb
ram:4gb
myslíte že to na ty střední detaily něják utahám?
Upravil/a Doomex dne 08.11.2011 18:57
Doomex: Určitě, věřím ve skvělou optimalizaci a hra nepotřebuje hlavně procesor ale grafárnu, takže se neboj
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Battlefield 3 hraju na ultra textury a efekty,ostatní nastavení mám medium,a jede to kolem 40-50 fps což mi vyhovuje.Tak doufám že podobně mi pojede i ten skyrim uvidí se za dva dny
Upravil/a Doomex dne 08.11.2011 19:11
Doomex napsal:
splňuju doporučené nároky až na procesor,ten mám
AMD Phenom II X4 N950 Quad Core 2,1 Ghz,a pro doplnění
win 7 64bit
grafika:AMD radeon HD 6650M 1gb
ram:4gb
myslíte že to na ty střední detaily něják utahám?
mas NTB a to je neco jinyho..ale zahrajes si urcite...budes si pak muset akorat pohrat s nastavenim(btw jak muzem mit NTB s AMD a no ted uz taky AMD(ATI)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.