Tak jsem teď objevil tohle RPGčko, a zajímá mě jestli to někdo odtud hrál. Co jsem se díval na obrázky, nevypadá to špatně, ale nevím nevím, stojí to 700.. možná bych sáhl po warezu Ale jestli to někdo hrál, tak mi napiště prosím váš názor, a jestli je tam open world jak ve Skyrimu.. díky
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
maxinik55 napsal:
Tak jsem teď objevil tohle RPGčko, a zajímá mě jestli to někdo odtud hrál. Co jsem se díval na obrázky, nevypadá to špatně, ale nevím nevím, stojí to 700.. možná bych sáhl po warezu Ale jestli to někdo hrál, tak mi napiště prosím váš názor, a jestli je tam open world jak ve Skyrimu.. díky
hrál je to dobrá hra já ju hrál 3× po sobě zkus
stojí zato
Je to dobrá hra, ale vyplatí se pořídit rovnou Dragon Knight (nebo King, teď nevím přesně) Sagu, protože, já mám origoš původní hru na kterou bohužel nejde čeština... Ale jinak je to pecková hra.
S tím Open worldem počítej spíš tak, že svět je složen z několika rozlehlých lokací. Asi tak bych to visvětlil. Srovnání s GTA 3 bych chápal asi tak, že když přejedeš z jednoho ostrova na druhý, tak máš mezi tím loading. I když to bylo spíš ve Vice City. U trojek si to nepamatuju.
Upravil/a Wolf5cz dne 13.08.2012 21:40
Vždyť v nadpisu mám napsáno Dragon knight saga No, nikdo není dokonalý, každý se může přehlédnout Tak takový open world by mi vůbec nevadil, jak říkáš, bylo to ve Vice city (moje nejoblíbenější GTA), a tam mi to vůbec nepřekáželo.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.